Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dosarul Romgaz: DIICOT cere aviz de urmarire penala pentru Videanu si Vosganian

România Liberă România Liberă,
Dosarul Romgaz: DIICOT cere aviz de urmarire penala pentru Videanu si Vosganian

DIICOT a cerut, luni, aviz pentru urmarirea penala pentru fostii ministri ai Economiei, Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz, informeaza B1 TV. continuă pe România Liberă

DIICOT cere aviz pentru urmarirea lui Videanu si Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT cere din nou aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a fostilor ministri ai Economiei Varujan Vosganian si Adriean Videanu, in dosarul.

Perchezitii si audieri in dosarul Gala Bute. DNA a cerut urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton

02 - Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala ButeUPDATE 22. 42 - Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi.

DNA cere aviz de incuviintare pentru urmarirea penala a senatorului Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz, luni dimineata, pentru inceperea urmaririi penale pe numele senatorului Ion Artion, in dosarul Gala Bute, potrivit unui comunicat al DNA. Cererea de efectuare.

Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae a venit, vineri, la DIICOT, fiind citat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este urmarit pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Ioan Niculae a fost chemat la Directia de Investigarea Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru a oferi lamuriri finale cu privire la expertiza din dosarul cunoscut ca Romgaz-Interagro.

Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae a venit, vineri, la DIICOT, fiind citat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este urmarit pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, alaturi de fostul ministru al.

Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz - Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae a venit, vineri, la DIICOT, fiind citat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este urmarit pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

Dosarul Romgaz-Interagro. Ioan Niculae, audiat la DIICOT

Omul de afaceri Ioan Niculae s-a prezentat, vineri, la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), unde a fost citat in dosarul Romgaz-Interagro. Niculae este urmarit pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

Ioan Niculae s-a prezentat la DIICOT pentru a i se prezenta echipa care reface expertiza contabila in dosarul Romgaz

Omul de afaceri Ioan Niculae a ajuns vineri la DIICOT, fiind citat in dosarul Romgaz, in care este urmarit penal alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, informeaza Agerpres. Ioan Niculae a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )