Libnet.ro
UNICEF

07:30

Doua bilete la pret de unul, de Valentines Day si Dragobete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua bilete la pret de unul, de Valentines Day si Dragobete

Cei care calatoresc in doi de Valentine039;s Day si Dragobete vor plati pentru un singur bilet pentru calatoria cu cele sase trenuri incluse in oferta speciala a CFR Calatori, pe rutele Bucuresti Nord - Curtici si retur, Cluj-Napoca - Bucuresti Nord si. continuă pe Wall-Street Ro

CFR reduce pretul biletelor de Valentines Day si Dragobete.

Cei care calatoresc in doi de Valentines Day si Dragobete vor plati pentru un singur bilet pentru calatoria cu cele sase trenuri incluse in oferta speciala a CFR Calatori, pe rutele Bucuresti Nord - Curtici si retur, Cluj-Napoca - Bucuresti Nord si Teius - Cluj-Napoca, informeaza Mediafax. Reducerea de 50 la suta din tariful biletului intreg se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren InterCity si este disponibila doar la casele de bilete. Oferta este valabila, in limita .

Mirela Stelea: 10 idei de cadouri fashion pentru Valentines Day

Designerul Mirela Stelea vine in sprijinul celor nehotarati in privinta cadourilor pe care sa le cumpere pentru persoana iubita si ofera zece idei de daruri fashion, pentru el si pentru ea, de care am putea tine cont pe ultima suta de metri a cumparaturilor de Valentines Day.

De Valentines Day, vino sa vezi Ce vor fetele la teatrul din Ploiesti

Ploiestenii indragostiti, dar nu numai, sunt invitati de Valentines Day, la Teatrul Toma Caragiu, la premiera unei faimoase comedii americane, Ce vor fetele.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )