Libnet.ro
UNICEF

01:06

Doua cluburi din Europa, sanctionate de UEFA

România Liberă România Liberă,
Doua cluburi din Europa, sanctionate de UEFA

Slovan Bratislava si Sparta Praga au fost sanctionate, joi, de UEFA in urma incidentelor grave de la meciul disputat pe 23 octombrie. Atunci, jocul de la Bratislava, din Liga Europa, a fost intrerupt pentru o jumatate de ora din cauza incidentelor grave dintre suporterii celor doua formatii. continuă pe România Liberă

Mai multe cluburi din Liga intai vor mentinerea sistemului cu 18 echipe

Mai multe cluburi din Liga intai doresc mentinerea sistemului competitional cu 18 echipe in sezonul viitork chiar daca reducerea la 14 formatii a fost aprobata inaintea acestei editii de campionat. Conducatorii cluburilor spun ca sunt prea multe echipe care ar urma sa retrogradeze.

Mai multe cluburi din Liga 1 doresc renuntarea la sistemul cu 14 echipe din sezonul viitor

In cercurile conducatorilor de cluburi din Liga 1 a aparut un curent care sustine mentinerea sistemului actual cu 18 echipe, desi s-a hotarat deja reducerea la 14 a numarului de echipe.

Rezultatele unor companii duc pe curs pozitiv bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, investitorii analizand rezultatele peste asteptari anuntate de companii printre care Total SA si Schneider Electric SE.

Pensionarii englezi traiesc mai rau decat cei din Europa de Est

Pensionarii din Marea Britanie au un nivel de trai mai scazut decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, arata un sondaj al Centrului International pentru Longevitate, citat de Daily Express, relateaza Mediafax.

Ce se va intampla cu zeci de banci din Europa in cazul unei noi CRIZE: Au PICAT testul

25 de banci din Europa au picat testele care masoara capacitatea lor de a face fata unei noi crize economice. Testele de stres au fost realizate de Banca Centrala Europeana, iar cele cele 25 de.

Profilul investitorului din Europa de Est comparativ cu cel din Vest

Investitorii estici sunt mai tineri decat cei din Vest, in medie cu zece ani, iar romanii sunt chiar o exceptie a estului, unii dintre ei fiind mai tineri decat media estica 50-60 de ani). Sunt educati, in cautarea unor variante alternative care sa le conserve banii, astfel incat au inceput sa devina interesati de optiunile de investitii pe termen mediu si lung, spun Iordan Parfenie si Jarmilla Pfeifer, bancheri la banca austriaca de private banking Gutmann.

Doua antreprenoare din Bucuresti vor 500 de mii de euro dintr-un business cu pardoseli in 2015

Cele mai mari grupuri italiene din industria pardoselilor flotante, Uniflair Spa, sunt reprezentate in Romania de Compania Up-To-Date, infiintata la sfarsitul anului 2004 de catre doua romance: Angelica Manolache si Daniela Maris. Compania Up-To-Date s-a extins treptat catre tot ce inseamna finisarea pardoselilor: mocheta, linoleum, parchet sau ceramica lucrand in calitate de distribuitori ai marcilor Tarkett, Cormar Carpets sau Atlas Concorde, producatori cu renume mondial in industria pardoselilor. Angelica Manolache si Daniela Maris au continuat planul dezvoltarii companiei si din 2007 s-au orientat spre a oferi clientilor o serie de servicii la cheie cu ajutorul propriei echipe de montaj.

A doua infirmiera din SUA vindecata de Ebola, externata

Cea de-a doua infirmiera americana infectata cu Ebola, dupa ce a ingrijit un liberian intr-un spital din Dallas, s-a vindecat si urmeaza sa fie externata marti dupa-amiaza din centrul medical unde a fost.

Deputatul Ion Dinita, scapat de chiulul alesilor: Votul din plen, amanat a doua oara din lipsa de cvorum

Votul din plen in Camera Deputatilor pentru incuviintarea cererii de arestare a lui Ion Dinita a fost amanat a doua oara in doua saptamani, din lipsa de cvorum. Constatarea a venit dupa ce cu cateva minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )