Libnet.ro
UNICEF

07:45

Doua fete s-au inecat intr-un parau din Caracal

Antena3 Antena3,
Doua fete s-au inecat intr-un parau din Caracal

Doua fete minore s-au inecat vineri intr-un parau din Caracal. Una dintre fete avea 6 ani si era din Caracal iar cea de-a doua avea 14 ani, fiind din comuna doljeana Calopar. Ele s-au inecat vineri in. continuă pe Antena3

Doua fete, de 9 si 14 ani, inecate intr-un parau din Caracal

Doua fete, in varsta de noua ani si, respectiv, 14 ani, care s-au inecat vineri in paraul Gologan di.

Durere fara margini in Olt. Doua fete s-au inecat intr-un parau

Doua fete minore s-au inecat vineri intr-un parau din Caracal. Una dintre fete avea 6 ani si era din Caracal iar cea de-a doua avea 14 ani, fiind din comuna doljeana Calopar. Ele s-au inecat vineri in.

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph. Adolescenta Iris Annabel Goldsmith,.

O mama plecata la munca in Germania si-a lasat fetele in grija unui monstru. Cum au iesit la iveala abuzurile la care barbatul si-a supus cele doua fete

Un barbat condamnat la inchisoare dupa ce si-a abuzat fiicele, in timp ce mama sa era plecata la munca in Germania, a contestat decizia magistratilor. Ancheta scoate la iveala detalii cutremuratoare despre monstrul din Burjuc.

Digi24: Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani, intr-un accident

Mostenitoarea a doua puternice dinastii britanice Goldsmith si Rothchild a murit la varsta de 15 ani. Mai multe echipe de salvatori au ajuns la fata locului, insa adolescenta nu a mai putut fi salvata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )