Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doua filme romanesti regizate de Radu Muntean si de Corneliu Porumboiu, in selectia Un Certain Regard de la Cannes

Adevărul Adevărul,
Doua filme romanesti regizate de Radu Muntean si de Corneliu Porumboiu, in selectia Un Certain Regard de la Cannes

Lungmetrajele Un etaj mai jos si Comoara , de Radu Muntean, respectiv de Corneliu Porumboiu, au fost incluse in selectia oficiala a celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, in sectiunea Un Certain Regard, potrivit site-ului oficial al organizatorilor, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Comoara lui Corneliu Porumboiu, selectata la Festivalul de la Cannes 2015

Lungmetrajul Comoara, regizat de vasluianul Corneliu Porumboiu, a fost inclus in sectiunea oficiala a celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Cannes: Un Certain Regar. Alaturi de el, la aceeasi sectiune, a fost selectat si filmul Un etaj mai jos, regizat de Radu Muntean.

Lungmetrajul Comoara de Corneliu Porumboiu a fost selectionat la Festivalul de Film de la Cannes 2015 pentru sectiunea Un Certain Regard

Regizorul Corneliu Porumboiu a fost inclus, cu lungmetrajul Comoara, in sectiunea Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes 2015, care va avea loc intre 13 si 24 mai, potrivit site-ului oficial al.

Cannes 2015: Regizorul roman Corneliu Porumboiu, selectat pentru Un certain regard

Regizorul Corneliu Porumboiu a fost inclus, cu lungmetrajul Comoara, in sectiunea Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes 2015, care va avea loc intre 13 si 24 mai.

Cannes 2015: Filmul Un etaj mai jos al lui Radu Muntean, selectat la festivalul de film

Lungmetrajul Un etaj mai jos, de Radu Muntean, a fost inclus in selectia oficiala a celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, in sectiunea Un Certain Regard, relateaza Mediafax. Citeste si: .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )