Libnet.ro
UNICEF

14:15

Doua jucatoare din Norvegia transferate de CSM Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Doua jucatoare din Norvegia transferate de CSM Bucuresti

CSM Bucuresti, campioana Europei, a anuntat, duminica seara, transferul a doua puternice jucatoare din Norvegia pentru sezonul urmator. continuă pe Online Sport

Handbal (f): CSM Bucuresti, campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv

CSM Bucuresti a castigat partida disputata in deplasare cu Magura Cisnadie, scor 30-21 18-12), contand pentru etapa XXII in Liga Nationala de handbal, si si-a asigurat matematic tilul de campioana a Romaniei. Cu patru etape inainte de finalul sezonului, formatia din Capitala are 14 puncte avans fata de Dunarea Braila, echipa clasata pe locul 2.

CSM Bucuresti, CAMPIOANA Romaniei la handbal cu patru etape inainte de finalul sezonului

CSM Bucuresti a castigat pentru a treia oara la rand titlul de campioana la handbal in Romania. Chiar daca mai sunt patru etape pana la finalul sezonului, bucurestencele au.

CSM Bucuresti a castigat al treilea titlu consecutiv la handbal feminin

Echipa feminina CSM Bucuresti a invins, la Cisnadie, cu scorul de 30-21, echipa locala CS Magura si a devenit campioana Romaniei, cu patru etape ramase de disputat in acest sezon.

Buget record pentru CSM Bucuresti. Clubul sprijinit de Primaria Capitalei va primi o suma uriasa din bani publici

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat bugetul cheltuielilor pentru anul in curs in care se regaseste si suma directionata catre CSM Bucuresti.

Alerta cu bomba in doua licee din Targoviste

Sute de elevi si cadre didactice de la doua licee din Targoviste au fost evacuati, iar cursurile au fost suspendate, vineri dimineata, dupa ce inspectoratele de politie si jandarmi au fost anuntate ca in cele doua unitati de invatamant au fost amplasate bombe. Autoritatile fac verificari in incinta celor doua licee.

FOTO. Alerta cu bomba la doua licee din Targoviste a fost ridicata. Autoritatile nu au gasit obiecte periculoase. Cursurile vor fi suspendate intreaga zi

Elevii unui liceu din Targoviste au fost evacuati, vineri dimineata, in urma unei alerte cu bomba. Polististii, pirotehnistii si pompierii au ajuns la fata locului pentru a verifica informatia primita Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )