Libnet.ro
UNICEF

23:00

Doua persoane au murit intr-un accident produs pe Soseaua de Centura a Capitalei, in zona Bragadiru

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au murit intr-un accident produs pe Soseaua de Centura a Capitalei, in zona Bragadiru

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineata, pe Soseaua de Centura a Capitalei, in zona localitatii Bragadiru, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile. continuă pe Adevărul

James Horner, autorul coloanei sonore din Titanic, a murit intr-un accident de avion la 61 de ani

Compozitorul american James Horner, cel care a creat coloana sonora pentru celebrul film Titanic, a murit intr-un accident de avion petrecut ieri, in statul american California, la varsta de 61 de ani.

Compozitorul muzicii din Titanic si Troia a murit intr-un accident

Compozitorul american James Horner, care a creat coloana sonora pentru filmul premiat cu Oscar Titanic, a murit intr-un accident de avion, in statul american California.

O masina a Administratiei Penitenciarelor, implicata intr-un accident produs in Capitala. Doi copii si mama lor au ajuns la spital

O femeie si copiii acesteia, in varsta de 3 si 5 ani, au fost transportati la spital, marti, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o autoutilitara a Administratiei Penitenciarelor la intersectia. Incidentul a avut loc la intersectia Bulevardului Ferdinand cu Soseaua Mihai Bravu.

GRAV ACCIDENT de circulatie pe centura Capitalei. Doua persoane AU MURIT

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe soseaua de centura a capitalei, langa Bragadiru. Din primele informatii, doua persoane au murit dupa ce un TIR, un autocamion si.

Carambol cu patru masini in Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc, marti dimineata, pe soseaua Alexandriei. Patru autoturisme au fost implicate si doua persoane au fost ranite. inca nu se stie din ce cauza s-a produs.

Doua TIR-uri, implicate intr-un accident rutier GRAV in Arad. Traficul este BLOCAT

Doua persoane au fost ranite, miercuri seara, in urma unui accident intre doua TIR-uri si un autoturism, produs in localitatea aradeana Pecica. Traficul rutier pe DN 7 este blocat, iar circulatia deviata pe Autostrada A1.

Doua persoane din Prahova au fost ranite, dupa ce o cisterna a intrat intr-o masina

Doua persoane au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 1B, dupa ce o cisterna a lovit un masina, pe care a proiectat-o intr-un microbuz care circula pe sensul opus de mers.

Un copil de trei ani si mama acestuia, raniti intr-un accident din cauza unui sofer vitezoman

O femeie de 31 de ani din Braila si copilul ei in varsta de trei ani au fost raniti intr-un accident rutier, produs de un sofer din Constanta, care nu a adaptat viteza de mers intr-o curba la dreapta si a intrat in plin in masina in care se aflau cei doi.

ACCIDENT grav in zona Bragadiru. Circulatia pe o portiune din Soseaua de Centura a Capitalei, OPRITA

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineata, pe Soseaua de Centura a Capitalei, in zona localitatii Bragadiru, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Atac sinucigas in numele Statului Islamic in Kuweit: 16 persoane, ucise intr-o moschee

Un atacator sinucigas a detonat o bomba in interiorul unei moschei din Kuweit, ucigand cel putin 16 persoane de confesiune siita. Gruparea terorista sunnita Statul Islamic a revendicat atacul, transmitand pe retelele sociale ca a lovit un templu al celor care resping - un termen atribuit musulmanilor siiti, pe care-i considera eretici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )