Libnet.ro
UNICEF

16:00

Atac sinucigas in numele Statului Islamic in Kuweit: 16 persoane, ucise intr-o moschee

Adevărul Adevărul,
Atac sinucigas in numele Statului Islamic in Kuweit: 16 persoane, ucise intr-o moschee

Un atacator sinucigas a detonat o bomba in interiorul unei moschei din Kuweit, ucigand cel putin 16 persoane de confesiune siita. Gruparea terorista sunnita Statul Islamic a revendicat atacul, transmitand pe retelele sociale ca a lovit un templu al celor care resping - un termen atribuit musulmanilor siiti, pe care-i considera eretici. continuă pe Adevărul

Zeci de persoane ucise si ranite in urma unui atac sinucigas comis de o femeie kamikaze in Nigeria

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si circa 50 au fost ranite luni, intr-un atac sinucigas comis de o femeie kamikaze la Maiduguri, fieful islamistilor din Boko Haram in nord-estul Nigeriei, potrivit AFP.

REPORTAJ VIDEO Ruben si Dragos, romanii care lupta voluntar contra Statului Islamic

Adevarul continua azi seria de reportaje de pe frontul din Orientul Mijlociu si va prezinta povestea celor doi voluntari romani care lupta pe frontul sirian impotriva Statului Islamic, alaturi de miscarile paramilitare kurde.

GALERIE FOTO VIDEO. ATAC SINUCIGAS intr-o moschee din KUWEIT in care se rugau 2000 de oameni. ISIS a revendicat atacul

Cel putin 16 oameni au murit si opt au fost ranite, vineri, intr-un atac sinucigas ce a vizat o moschee siita musulmana din capitala Kuweitului unde se aflau 2. 000 de credinciosi la slujba de vineri.

REVISTA PRESEI. Doi bucuresteni lupta in Siria impotriva Statului Islamic, in timp ce in tara mafia fierului vechi spala zeci de milioane de euro

In ziarele de miercuri, citim despre bucurestenii Rubar si Armanchi, care lupta voluntar impotriva gruparii teroriste Stat Islamic, alaturi de miscarile paramilitare kurde, despre mafia fierului vechi, care a spalat 60 de milioane de euro, rechinii care au scufundat canotajul romanesc, dar si despre cum pierde Romania peste jumatate din noul buget european pentru infrastructura, topul celor mai mari 100 de insolvente, confesiunea unui ofiter S. din cadrul Brigazii Antitero si parcul de sculpturi de la Kerguehennec.

Americanii au ucis un membru important al Statului Islamic

Un important recrutor al gruparii Statul Islamic SI) a fost ucis intr-un raid efectuat de aviatia americana pe 15 iunie la Mosul, in nordul Irakului, a anuntat luni purtatorul de cuvant al Pentagonului, .

Un recrutor al Statului Islamic a fost ucis intr-un raid asupra Irakului

Steve Warren, purtatorul de cuvant al Pentagonului, a anuntat ca un important recrutor al gruparii jihadiste Statul Islamic a fost ucis intr-un raid efectuat de avitatia Statelor Unite pe 15 iunie la Mosul, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )