Libnet.ro
UNICEF

21:30

Doua trenuri s-au lovit in gara din Barcelona. Cel putin 22 de persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Doua trenuri s-au lovit in gara din Barcelona. Cel putin 22 de persoane au fost ranite

Doua trenuri de calatori s-au ciocnit vineri in gara Sants din Barcelona. Peste 20 de persoane au fost ranite, anunta compania care administreaza sistemul feroviar spaniol ADIF). continuă pe Adevărul

Cel putin 20 de raniti in urma coliziunii intre doua trenuri in gara din Barcelona.

O coliziune intre doua trenuri de calatori produsa vineri in gara Sants din Barcelona a provocat ranirea a aproximativ 20 de persoane, anunta compania care administreaza sistemul feroviar spaniol ADIF), transmite Mediafax. Un tren l-a lovit pe altul in spate, in Gara Sants, la ora 10. 05, a declarat un purtator de cuvant al companiei. Cel putin 22 de persoane au suferit contuzii, zece primind ingrijiri medicale la fata locului, adauga oficialul citat. In coliziune au fost implicate doua .

Accident feroviar in gara din Barcelona. 22 de persoane au fost ranite

Cel putin 22 de oameni au fost raniti, dupa ce doua trenuri de calatori au intrat in coliziune in gara Sants din Barcelona, informeaza AFP. Un tren l-a lovit pe altul in spate, in Gara Sants, la ora.

Cel putin 22 de raniti in urma coliziunii dintre doua trenuri regionale in gara centrala din Barcelona

Doua trenuri regionale s-au ciocnit usor, vineri dimineata, in gara centrala din Barcelona, cel putin 22 de persoane fiind ranite. Oamenii au suferit lovituri si prezinta contuzii, astfel ca 10 dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )