Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doua turiste de origine ceha, eliberate dupa doi ani de captivitate in Pakistan cu ajutorul unui ONG islamic

Antena3 Antena3,
Doua turiste de origine ceha, eliberate dupa doi ani de captivitate in Pakistan cu ajutorul unui ONG islamic

Doua turiste din Cehia rapite in 2013 in Pakistan au fost eliberate si s-au intors in tara de origine, a anuntat sambata premierul ceh Bohuslav Sobotka, relateaza Reuters, preluat de MEDIAFAX. Sunt bucuros. continuă pe Antena3

Federatia Romana de Fotbal, contract valabil pentru urmatorii doi ani cu Bancpost

Federatia Romana de Fotbal FRF) si Bancpost au semnat, miercuri, un parteneriat pe doi ani, institutia financiara devenind sponsor oficial al forului, dar si al echipei nationale.

Gorjean acuzat ca si-a violat propria fiica timp de doi ani

Un barbat, in varsta de 50 de ani, din comuna gorjeana Saulesti, este acuzat de viol si incest chiar de catre propria fiica, in varsta de 15 ani.

Dupa 13 ani de la moartea tatalui, un sucevean a povestit cine a fost autorul. Criminalul a primit 20 de ani pentru odioasa sa fapta

Mihai Gheorghe Ureche din comuna suceveana Frumosu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor. in anul 1999, Gheorghe Ureche si fratele sau l-au omorat in bataie pe un cumnat, dupa care l-au ingropat in gradina din spatele casei. Timp de 13 ani aceasta crima a fost un mister, pana in 2012, cand fiului mortului a povestit ca unchii sai l-au omorat si ingropat in gradina pe tatal sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )