Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dupa 13 ani de la moartea tatalui, un sucevean a povestit cine a fost autorul. Criminalul a primit 20 de ani pentru odioasa sa fapta

Adevărul Adevărul,
Dupa 13 ani de la moartea tatalui, un sucevean a povestit cine a fost autorul. Criminalul a primit 20 de ani pentru odioasa sa fapta

Mihai Gheorghe Ureche din comuna suceveana Frumosu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor. in anul 1999, Gheorghe Ureche si fratele sau l-au omorat in bataie pe un cumnat, dupa care l-au ingropat in gradina din spatele casei. Timp de 13 ani aceasta crima a fost un mister, pana in 2012, cand fiului mortului a povestit ca unchii sai l-au omorat si ingropat in gradina pe tatal sau. continuă pe Adevărul

Serialul Dosarele X revine pe micile ecrane dupa o pauza de 13 ani

Serialul-fenomen Dosarele X va reveni pe micile ecrane intr-o editie limitata de sase episoade, dupa o pauza de 13 ani. Compania Fox, care a produs seria in trecut, a confirmat vestea, Chris Carter, creatorul dosarelor revenind in pozitia de regizor.

VIDEO: Accelatorul de particule de la CERN isi reia activitatea dupa doi ani

Cel mai mare si mai puternic accelerator de particule din lume, Large Hadron Collider LHC) de la CERN, isi reia activitatea dupa doi ani de intretinere si imbunatatiri in valoare de 124 milioane de euro. in plus, LHC este acum pregatit sa exploreze noi taramuri ale fizicii particulelor in urmatorii trei ani la o energie de ciocnire de 13 TeV, fata de 8 TeV cand a fost folosit ultima oara.

Martora in dosarul lui Visinescu povesteste despre moartea tatalui sau in Penitenciarul Ramnicu Sarat

Fiica unui fost detinut din Penitenciarul Ramnicu Sarat, audiata in dosarul lui Alexandru Visinescu, fost comandant al unitatii, a povestit, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, despre cele indurate de tatal ei, care a murit in inchisoarea comunista, potrivit Mediafax.

Dupa 12 ani, Apple isi reinventeaza populara tastatura wireless

Una dintre cele mai atragatoare tastaturi fara fir este Apple Wireless Keyboard, iar creatorii sai s-au decis ca este momentul pentru o reinventare. S-ar putea sa va surprinda, dar tastatura wireless a celor de la Apple a fost lansata in 2003, in urma cu aproape 12 ani. Cu toate acestea, fiind un produs foarte bine [].

Louis Tomlinson, One Direction, s-a despartit de iubita dupa patru ani

S-a terminat iubirea pentru Louis Tomlinson. Starul de la One Direction s-a despartit de iubita lui, Eleanor Calder, dupa ce fotografii l-au surprins sarutandu-se cu o bruneta misterioasa, in timpul vacantei in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )