Libnet.ro
UNICEF

08:00

Doua zboruri cu muncitori sezonieri, programate din Sibiu spre Germania

Hotnews Hotnews,
 Doua zboruri cu muncitori sezonieri, programate din Sibiu spre Germania

Doua zboruri cu muncitori sezonieri pentru Germania sunt programate, sambata, din Sibiu, au declarat reprezentantii Prefecturii, citati de Mediafax. continuă pe Hotnews

Cursele aviatice charter pentru muncitori sezonieri, programate sa plece din Iasi, au fost anulate

Cursele charter care urmau sa transporte, in cursul zilei de vineri, 10 aprilie, muncitori sezonieri din Iasi spre Germania au fost anulate.

Doua zboruri charter catre Germania, programate de pe Aeroportul Sibiu: au fost organizate fluxuri separate cu marcarea distantei recomandate

Doua zboruri charter catre Germania sunt programate, vineri, de pe Aeroportul Sibiu, cu doua aeronave care au, in total, peste 330 de locuri. Reprezentantii Aeroportului Sibiu au transmis ca au fost organizate fluxuri separate cu marcarea distantei recomandate de 1,5 2 metri. Distribuie pe Facebook.

Doua curse charter cu muncitori sezonieri pleaca vineri spre Germania de la Iasi. Directorul aeroportului a solicitat prezenta jandarmilor

Doua zboruri charter cu muncitori sezonieri cu destinatia Germania sunt programate sa decoleze vineri de pe Aeroportul Iasi, directorul aeroportului, Catalin Bulgariu, declarand pentru News. ro ca un autocar cu pasageri a sosit deja si ca a solicitat prezenta Jandarmeriei. Bulgariu a estimat la 350 numarul celor care vor pleca spre Germania.

Romania, singura tara din lume care permite zborurile speciale cu muncitori sezonieri

Presa Curata a dezvaluit un document postat de Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigarii Aeriene care cuprinde 41 de state europene, cunoscuta ca Euro Control, care arata ca Romania este singura tara din lume care permite zboruri speciale charter cu muncitori sezonieri din Romania catre alte state.

Ancheta epidemiologica la Spitalul de Urgenta din Sibiu, dupa decesul unui pacient infectat!

Un barbat de 61 de ani din Sibiu infectat cu coronavirus si decedat in 7 martie a intrat in contact .

CORONAVIRUS |Mii de romani se inghesuie pe aeroporturi, in plina pandemie de COVID-19 pentru a prinde un zbor cu destinatia Germania. Guvernul de la Berlin a aprobat un plan prin care vrea sa aduca 80.000 de muncitori sezonieri

Dupa ce Guvernul de la Berlin a relaxat restrictiile de calatorie pentru muncitorii sezonieri din Romania si din alte state est europene, primii romani au ajuns deja in Germania, in plina pandemie de COVID-19.

O cursa charter cu capacitate de 150 de locuri a plecat din Sibiu catre Germania

O cursa charter care are capacitatea de 150 de locuri a decolat, joi, de pe Aeroportul International Sibiu cu destinatia Dusseldorf, Germania, potrivit Mediafax. Surse din cadrul Aeroportului International Sibiu au declarat ca o situatie similara cu cea petrecuta, joi, la Cluj-Napoca, a avut loc si la Sibiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )