Libnet.ro
UNICEF

19:00

La doua zile dupa cutremur, Gabriela Firea vrea sa cumpere 50 de senzori seismici de ultima generatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La doua zile dupa cutremur, Gabriela Firea vrea sa cumpere 50 de senzori seismici de ultima generatie

Primaria Capitalei intentioneaza sa achizitioneze 50 de senzori seismici de ultima generatie, a anuntat, marti, primarul general, Gabriela Firea, care a dezmintit ca banii de consolidari sau din alte domenii importante sunt alocati pentru organizarea. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea, declaratie dupa cutremur: Vrem sa achizitionam 50 de senzori seismici

Gabriela Firea a declarat, marti, ca ultima rectificare bugetara propusaar putea conduce la cumparare a 50 de senzori seismici de ultima generatie. Nu se taie de la consolidari pentru a se da bani la.

Patru persoane au murit in accidente rutiere pe drumurile din Moldova, in doar doua zile

Inspectoratul National de Patrulare din Moldova INP) anunta ca peste 1. 300 de soferi au incalcat regulile de circulatie in doar doua zile, in perioada 27 - 29 octombrie.

La ceva zile dupa cutremur,Primaria Capitalei isi propune sa achizitioneze 50 de senzori seismici

Primaria Municipiului Bucuresti isi propune sa achizitioneze 50 de senzori seismici performanti, a anuntat primarul Capitalei, Gabriela Firea, precizand ca banii sunt redistribuiti de la proiectul de consolidarea a cladirilor, pentru ca nu toti proprietarii si-au dat acordul.

Mesajul lui , la o zi dupa ce Gabriela Cristea a anuntat ca este insarcinata!

Mesajul lui , la o zi dupa ce Gabriela Cristea a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara! Sunt ravasit! Citeste mai mult.

CUTREMUR. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, mesaj dupa cutremur: Pregatiti-va de replici!

La ora 3. 06 s-a produs un cutremur de 5,8magnitudinea pe scara Richter in zona seismica Vrancea judetul Covasna la o adancime de 150de km. Pastrati-va calmul, pot urma replici ale.

Reactia Oanei Lis dupa cutremur: Eu crezusem ca s-a suit Vio pe mine!

Reactia Oanei Lis dupa cutremurul de 5,8 pe scara Richtercare a lovit Romania, este una neasteptata. M-a trezit din somn Bine ca mi-ati spus voi ca e cutremur Eu crezusem ca s-a suit Vio pe.

ANUNT facut de Arafat dupa cutremur

La ora 3. 06 s-a produs un cutremur de 5,8magnitudinea pe scara Richter in zona seismica Vrancea judetul Covasna la o adancime de 150de km. Nu sunt probleme. Niciun apel pe 112. Nu s.

DRAMA TOTALA pentru VIOREL LIS! S-a intamplat dupa CUTREMUR! Oana a facut anuntul SOCANT

Oana Lis a facut haz de necaz dupa cutremurul puternic care a zguduit Romania. Sotia lui Viorel Lis a postat pe retelele de.

Zeci de bucuresteni au sunat la ambulanta in primele minute dupa cutremur (VIDEO)

Cutremurul din miez de noapte i-a ingrozit pe bucuresteni. Au curs apelurile la ambulanta dupa seismul cu magnitudinea de 5,8 grade. 25 de apeluri au fost primite de medici in doar cateva minute. in.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )