Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dr. Zamfir, la prima misiune de salvare de vieti dupa tragedia din Apuseni

Antena3 Antena3,
Dr. Zamfir, la prima misiune de salvare de vieti dupa tragedia din Apuseni

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic produs in 20 ianuarie in Muntii Apuseni, a participat, joi seara, la o operatie de prelevare de organe la Spitalul Judetean din Sibiu, impreuna cu mai multi. continuă pe Antena3

Dr. Zamfir, la prima misiunea de salvare de vieti dupa tragedia din Apuseni

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic produs in 20 ianuarie in Muntii Apuseni, a participat, joi seara, la o operatie de prelevare de organe la Spitalul Judetean din Sibiu, impreuna cu mai multi.

Dr. Zamfir nu ar ezita sa urce din nou in avion, pentru un transplant: Raman legat prin fire invizibile de toti cei cu care am fost

Medicul Radu Zamfir, victima accidentului aviatic din Apuseni, a spus ca va ramane unit cu fire invizivibile de toti cei cu care s-a aflat in avion si nu va ezita sa urce din nou intr-un aparat de zbor pentru.

Fosta iubita a lui Hollande, la prima iesire in public dupa scandalul amoros.

Valerie Trierweiler a aparut putin obosita, dar zambind, luni dimineata, in cursul unei vizite la un spital din Mumbai, prima sa iesire publica dupa despartirea de presedintele francez Francois Hollande, relateaza Mediafax citand presa internationala. Ea a raspuns unei singure intrebari, despre spital, si nu a dorit sa vorbeasca despre viata personala. Dupa aceasta prima vizita, Trierweiler urma sa efectueze o vizita la alt spital si sa sustina o conferinta de presa luni .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )