Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dragnea: Atitudinea lui Iohannis nu e buna

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Atitudinea lui Iohannis nu e buna

Seful PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, ca un razboi politic in Romania nu va avea castigatori, iar atitudinea presedintelui Klaus Iohannis nu e buna, referindu-se la reactia reprezentantilor Administratiei Prezidentiale fata de afirmatii ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. continuă pe România Liberă

Carmen Dan, CONVOCATA de Dragnea! Se leapada seful PSD de ministra-secretara? Sunt ingrijorari pertinente

Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va propune ca ministrul de Interne, Carmen Dan, sa vina la 'Ora ministrului' pentru a da explicatii, dupa ce Camera Deputatilor a respins, marti, propunerea PNL si USR de.

Victor Ponta, reactie dura, dupa ce a fost acuzat ca l-a denuntat pe seful PSD la DNA: Basescu si Dragnea sunt frati in minciuna

Dupa ce Traian Basescu a declarat ca este convins ca Victor Ponta l-a denuntat pe Liviu Dragnea la DNA, fostul premier a avut o reactie dura pe pagina sa de Facebook. Basescu si Dragnea =.

Iohannis, avertisment pentru PSD-ALDE: Nu ignorati ca CSM a respins legile justitiei propuse de Tudorel Toader

Administratia Prezidentiala, prin intermediul purtatorului de cuvant Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis a luat act de respingerea de catre CSM a proiectului de lege de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )