Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dragnea: Ca deputat, voi vota fara ezitare proiectul Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Ca deputat, voi vota fara ezitare proiectul Rosia Montana

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Rosia Montana, ca, in calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementeaza exploatarea in aceasta zona. Conditia pentru ca Dragnea sa voteze favorabil este ca datele actuale, pe care le detine, sa ramana neschimbate. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Ca deputat, voi vota fara ezitare proiectul Rosia Montana. Nu am personalitate dubla

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Rosia Montana, ca, in calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementeaza exploatarea in aceasta zona, in conditiile in care datele actuale, pe care le detine, raman neschimbate, relateaza Mediafax.

Dragnea: Ca deputat, voi vota fara ezitare proiectul Rosia Montana, pe actualele date.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Rosia Montana, ca, in calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementeaza exploatarea in aceasta zona, in conditiile in care datele actuale, pe care le detine, raman neschimbate, transmite Mediafax. Voi vota Da, cu precizarea ca este Da pe datele la care eu am acces azi, acum. Daca in urma tuturor audierilor, analizelor, verificarilor, vor aparea alte date, o sa .

Dragnea: Ca deputat, voi vota fara ezitare proiectul Rosia Montana

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Rosia Montana, ca, in calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementeaza exploatarea in aceasta zona, in.

Dragnea, sageti catre Ponta: Nu am personalitate dubla, voi vota fara ezitare proiectul Rosia Montana

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Rosia Montana, ca, in calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementeaza exploatarea in aceasta zona. Conditia pentru ca Dragnea sa voteze favorabil este ca datele actuale, pe care le detine, sa ramana neschimbate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )