Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dragnea, despre alegerile europarlamentare: Vom utiliza sistemul de comunicare folosit la referendumul din 2009

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre alegerile europarlamentare: Vom utiliza sistemul de comunicare folosit la referendumul din 2009

Vicepremierul Liviu Dragnea a repetat, sambata, la Poiana Brasov, ca va folosi sistemul de comunicare prin SMS si la alegerile europarlamentare. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre mesajul premierului: Ponta nu se retrage din politica, ci poate la Cotroceni

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat sambata, la Brasov, ca prim-ministrul Victor Ponta nu se retrage din viata politica, adaugand ca, in urma postarii acestuia pe o retea de socializare, o parte a presei a facut o serie de comentarii gresite, transmite Agerpres. Dragnea a transmis sambata, in cadrul intalnirii cu coordonatorii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, un mesaj al premierului Victor Ponta, precizand ca acesta a fost gresit inteles in ceea ce priveste postarea pe reteaua de socializare.

Biroul Electoral Central a respins candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a decis miercuri ca fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu nu va putea candida la alegerile europarlamentare. Acesta are o decizie ANI de incompatibilitate la activ, decizie pe care a.

Tribunalul Bucuresti a admis contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura la alegerile europarlamentare

Tribunalul Capitalei a admis, sambata, contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare, insa decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti, anunta Mediafax.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti a admis contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura la alegerile europarlamentare. ANI va ataca decizia la Curtea de Apel

Tribunalul Capitalei a admis, sambata, contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare, insa decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti, anunta Mediafax.

Mircea Diaconu POATE candida la alegerile europarlamentare. Tribunalul Bucuresti anuleaza decizia BEC

Update 16. 13 - Tribunalul Capitalei a admis, sambata, contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare, insa decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la.

Atanasiu: Imediat dupa alegerile europarlamentare trebuie unificata dreapta, PNL cu PDL, fara partidul domnului Basescu

Senatorul Teodor Atanasiu, presedinte al PNL Alba, a declarat ca imediat dupa alegerile europarlamentare trebuie facuta unificarea dreptei pentru castigarea alegerilor prezidentiale, iar unificare trebuie sa fie intre PNL si PDL, nu cu partidul domnului Basescu.

Cine sunt cei trei moldoveni candidati la alegerile europarlamentare pe lista Partidului Ecologist din Romania

Trei membri ai Partidului Verde Ecologist din Moldova vor fi inclusi pe lista verzilor din Romania pentru alegerile europarlamentare din acest an, in baza unui acord de colaborare.

VIDEO Crin Antonescu i-a mobilizat pe liberalii buzoieni pentru alegerile europarlamentare

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu si cu candidata la europarlamentare, Ramona Manescu, fost ministru al Transporturilor, s-au intalnit, joi, dupa amiaza cu peste 500 de membri PNL din judet.

Liviu Dragnea, despre mesajul premierului: Ponta nu se retrage din politica, ci poate la Cotroceni

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat sambata, la Brasov, ca prim-ministrul Victor Ponta nu se retrage din viata politica, adaugand ca, in urma postarii acestuia pe o retea de socializare, o parte a presei a facut o serie de comentarii gresite, transmite Agerpres.

PNL ii cere lui Ponta sa-si demita consilierul. Dragnea despre declaratiile lui Blanculescu: Nu numai copiii spun lucruri traznite

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a cerut vineri premierului Victor Ponta sa-l demita pe consilierul sau onorific Ionel Blanculescu, in urma declaratiilor facute in legatura cu NATO si prezenta militarilor americani in Romania. Vicepremierul Liviu Dragnea a admis ca declaratiile lui Blanculescu pot sa intre in categoria lucrurilor traznite, dar fara sa spuna daca se va lua o masura impotriva lui Blanculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )