Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dragnea, despre companiile straine: Finanteaza actiunile rezist, ndeamna angajatii sa protesteze

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre companiile straine: Finanteaza actiunile rezist, ndeamna angajatii sa protesteze

Presedintele PSD Liviu Dragnea a atacat marti seara la Antena 3 unele companii straine, despre care spune ca se afla in spatele miscarii rezist. Dragnea sustine ca este atacat din cauza masurilor luate si a faptului ca nu este de acord cu metodele folosite de companiile straine prin care nu platesc toate taxele. Dragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv . continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre zvonul ca Florian Coldea e consilierul sau: Ma irita foarte tare. Ce spune despre relatia cu Vasile Dincu

Liviu Dragnea a negat vehement informatia care circula in spatiul public cum ca fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea ar fi consilierul sau. Ma enerveaza foarte tare zvonul - n. r. Eu cu omul asta nu.

Liviu Dragnea, despre protestul din 10 august: Am vazut o tentativa de lovitura de stat esuata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat marele miting al diasporei din 10 august care s-a soldat cu ciocniri violente intre protestatari si jandarmi drept o tentativa de lovitura de stat esuata si l-a.

Dragnea, despre mitingul diasporei:A fost o tentativa de lovitura de stat esuata

Liviu Dragnea a declarat mnarti seara, la Antena 3, ca mitingul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat esuata, pentru a da jos Guvernul prin violenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )