Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dragnea, despre mitingul romnilor din Diaspora: Eu nu-i opresc, nu vor fi un milion

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre mitingul romnilor din Diaspora: Eu nu-i opresc, nu vor fi un milion

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora sa-l desfasoare, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre protestul romanilor din diaspora: Nu vor fi un milion

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis,.

Gabriela Firea, ntlnire cu sefii SRI, SIE, ISU, ai Politiei si ai Ambulantei, pe tema mitingului romnilor din diaspora, anuntat pe 10 august, n Piata Victoriei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se va intalni astazi cu reprezentantii SRI, SIE, ai Prefecturii, Politiei Capitalei, ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Reprezentantii tuturor acestor structuri au fost chemati la o sedinta pentru a stabili posibilitatea organizarii in deplina siguranta a mitingului anuntat in Piata Victoriei pentru luna august de catre romanii din diaspora, reamintesteNews. ro.

Cine este cel care organizeaza mitingul romanilor din Diaspora. Este fost membru PSD

Deputatul PSD Beatrice Tudor, anunta intr-o postare pe Facebook cine este cel care organizeaza mitingul de amploare din august, explicand ca este vorba despre Emanuel Cioaca, un fost membru PSD, actual membru.

Firea a aprobat mitingul romanilor din diaspora

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat, astazi, prin intermediul unui comunicat de presa, remis Redactie noastre ca Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat solicitarea Federatiei Romanilor de Pretutindeni de a organiza o manifestatie de protest in Piata Victoriei, in data la 10 august 2018, la care sunt anuntate sa participe 1 milion de persoane, in urma intalnirii de lucru cu reprezentantii tuturor institutiilor responsabile de ordinea, linistea publica si siguranta cetatenilor.

Mitingul diasporei, aprobat de primarul Capitalei Gabriela Firea. Decizia, luata dupa o sedinta cu sefii SRI si SIE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat luni mitingul romanilor din diaspora, pe data de 10 august in Piata Victoriei, la care ar urma sa participe un milion de romani.

Gabriela Firea cheama la Primarie sefii Jandarmeriei, SRI si SIE pentru a discuta despre protestul Diasporei din 10 august

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a invitat la Primarie pe sefii institutiilor responsabile de ordinea, linistea publica si sigurantacetatenilor, printre care SRI si SIE, pentru a stabili posibilitatea organizarii in deplina siguranta a unui eveniment de amploarea celui anuntat, potrivit unui comunicat de presa al Primariei generale. Sedinta urmeaza sa aiba loc luni. Aceasta a mai acuzat USR si PNL ca politizeaza manifestatia diasporei, iar partidele vor sa confiste actiunea romanilor din afara granitelor. Asta,dupa ce Firea i-a solicitat, joi, Federatiei Romanilor de Pretutindeni, care a cerut autorizarea unui protest pe 10 august anuntand un milion de participanti, sa-si reconsidere cererea din punct de vedere al numarului, precizand ca la mitingul PSD au fost 250. 000 de participanti declarati.

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa; nu ma intereseaza incitarile lui Klaus Iohannis la proteste, care sunt dincolo de Constitutie

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Dragnea, despre intalnirea Iohannis-Dancila: Se pare ca a avut loc la solicitarea Bruxelles-ului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca intalnirea de la Palatul Cotroceni dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis ar fi avut loc la solicitarea Bruxelles-ului, iar tema discutiilor a fost preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania.

Dragnea, despre disputa Teodorovici-Misa privind casa pierduta de Iohannis: Astept un raspuns clar

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca asteapta un raspuns clar in ceea ce priveste imobilul din Sibiu pierdut in instanta in 2015 de catre familia presedintelui Klaus Iohannis si care nu a fost trecut pana acum in proprietatea statului, pentru ca sunt bani care ar fi trebuit sa ajunga deja in bugetul statului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )