Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dragnea: A fost aprobata infiintarea unei comisii de ancheta a ANRE

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: A fost aprobata infiintarea unei comisii de ancheta a ANRE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca a fost aprobata infiintarea unei comisii de ancheta ANRE, premierul Mihai Tudose completand ca au fost identificate probleme si ca Guvernul a solicitat Parlamentului o ancheta in acest sens. continuă pe Hotnews

Dragnea: A fost aprobata solicitarea de infiintare a comisiei de ancheta a ANRE. Maine aprobam infiintarea comisiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca a fost aprobata solicitarea premierului Mihai Tudose de infiintare a unei comisii de ancheta a ANRE, urmand ca miercuri sa fie aprobata infiintarea comisiei. Premierul Mihai Tudose a completat ca au fost identificate probleme si ca Guvernul a solicitat Parlamentului o ancheta in acest sens.

Seful PSD vrea infiintarea unei Comisii care sa analizeze situatia arhivei SIPA

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a precizat, marti, la Parlament, ca va propune infiintarea unei Comisii de ancheta care sa analizeze situatia arhivei SIPA.

Liviu Dragnea reactioneaza dupa dezvaluirile fostului colonel Daniel Dragomir: Se poate lua in calcul infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara (VIDEO)

Este cutremur in SRI dupa dezvaluirile facute de fostul colonel Daniel Dragomir. Liviu Dragnea vrea ca ofiterul sa fie audiat in comisia SRI. Totul dupa ce ofiterul cercetat in dosarul Black.

Dragnea anunta infiintarea unei comisii parlamentare care sa verifice activitatea ANRE

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa la Parlament, ca liderii social-democrati au aprobat solicitarea premierului Mihai Tudose de a infiinta o comisie de ancheta parlamentara pentru a investiga care a fost jocul pretului la energie in ultima perioada.

Parlamentul va ancheta ANRE privind scumpirea pretului la energie

Solicitarea premierului Tudose privind infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a investiga cresterea pretului la energie din ultima perioada, a fost aprobata de liderii PSD, potrivit.

De ce e birocratie in Primaria Bucuresti? Consiliul General a infiintat o comisie care sa cerceteze problema

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat luni, la propunerea consilierilor PNL, infiintarea unei comisii care sa studieze de ce este birocratie la Primaria Capitalei. Aceasta va functiona pe o perioada limitata de timp si va analiza si filtra toate interactiunile cetatenilor cu administratia locala si va face propuneri Consiliului General al Municipiului Bucuresti in vederea debirocratizarii, eliminarii depunerii de copii ale unor documente care nu sunt absolut necesare in analizarea cererii, reducerii timpilor de asteptare in vederea procesarii cererilor, informatizarii si automatizarii unor procese.

Liviu Dragnea anunta constituirea unei comisii de ancheta care sa verifice ANRE si jocul pretului la energie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la finalul sedintei Biroului Permanent National, ca liderii social-democrati au aprobat solicitarea premierului Mihai Tudose de constituire a unei comisii de ancheta care sa verifice activitatea ANRE si jocul pretului la energie din ultima perioada.

in 1932, regele Carol al II-lea incredinta unei comisii sarcina de a bate tara-n lung si-n lat ca sa-i gaseasca pe cei care aveau sa devina colegi de clasa ai viitorului rege Mihai. Cum a descurs castingul

In 1932, regele Carol al II lea incredinta unei comisii o sarcina aparte:sa bata tara-n lung si-n lat si sa-i gaseasca pe cei care-aveau sa fie elevi in clasa.

Liviu Dragnea anunta ca Daniel Dragomir, fost ofiter SRI cercetat in dosarul Black Cube, va fi audiat in comisia de control a SRI sau ar putea fi infiintata o comisie parlamentara de ancheta in acest caz. / Posibila comisie parlamentara si pentru arhiva

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca Daniel Dragomir, fost ofiter SRI cercetat in dosarul Black Cube, va fi audiat in comisia parlamentara de control a SRI sau ar putea fi infiintata o comisie parlamentara de ancheta in acest caz: Eu cred ca Comisia SRI va trebui sa il cheme rapid pe acest domn, Dragomir. Asemenea afirmatii nu pot fi facute in spatiul public fara sa fie audiat de Comisia de control a SRI sau chiar sa se infiinteze o alta comisie de ancheta. Va fi chemat la comisia SRI dupa ce va fi ales noul presedinte al comisiei. De asemenea, Liviu Dragnea a afirmat ca nu este exclusa si infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind situatia arhivei SIPA.

Liviu Dragnea la Antena 3: Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir. / Nu ne pot inchide pe toti, raman cativa sa duca treaba la capat. Tara asta e sugrumata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir fost ofiter SRI - n. red. Daca Comisia de control SRI va constata ca i se depasesc atributiile, se va lua in calcul infiintarea unei comisii speciale de ancheta. S-a mers pe tinte. S-au stabilit, probabil s-a facut o lista, probabil ca doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Incet-incet, adevarul iese la iveala. Cei care au procedat asa vor da socoteala, a mai adaugat Dragnea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3 seconds )