Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dragnea, interviu pentru AP: DNA a mers prea departe

Adevărul Adevărul,
Dragnea, interviu pentru AP: DNA a mers prea departe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat intr-un interviu publicat joi seara de catre agentia de presa Associated Press ca agentia anti-coruptie a Romaniei n. red. : DNA) a mers prea departe in privinta urmaririi unor oficiali guvernamentali acuzati de luare de mita, delapidare si alte delicte. continuă pe Adevărul

Dragnea, interviu pentru presa americana: Din pacate in Romania s-a trecut de la o extrema la alta in justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Associated Press in care a vorbit despre despre politica externa a Romaniei, despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian, situatia din Orientul.

Zi decisiva pentru sefa DNA, in razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie

Zi decisiva pentru sefa DNA, in razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie, pe motivul revocarii acesteia. Curtea Constitutionala judeca azi conflictul constitutional dintre Guvern si.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Dragnea, amenintare pentru Iohannis: Va suporta consecintele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat o amenintare la adresa presedintelui Klaus Iohannis, nemultumit de criticile dure facute de seful statului privind rezultatele economice ale guvernului. Merg pentru.

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Ce face presedintele de o perioada de timp poate intalni elementele unui atac la siguranta nationala

Liviu Dragnea a venit cu replica luni seara dupa ce, intr-o declaratie de presa, presedintele Klaus Iohannis a cerut pentru a doua oara demisia premierului Dancila si a creat politica economica si fiscala a .

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Presedintele a prezentat o lista intreaga de minciuni

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat o lista intreaga de minciuni, a opinat liderul PSD, Liviu Dragnea, luni seara, la Antena 3. Dupa parerea mea, ceea ce face presedintele Iohannis de o perioada de.

Liviu Dragnea, replica pentru Ludovic Orban: Trebuie sa iesim din aceasta ipocrizie. Liber la implicare! (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei BPN a PSD, despre initiativa legislativa provind modificarea modului in care este ales presedintele tarii. Dragnea i-a raspuns astfel liderului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )