Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dragnea, interviu pentru presa americana: Din pacate in Romania s-a trecut de la o extrema la alta in justitie

B1 B1,
Dragnea, interviu pentru presa americana: Din pacate in Romania s-a trecut de la o extrema la alta in justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Associated Press in care a vorbit despre despre politica externa a Romaniei, despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian, situatia din Orientul. continuă pe B1

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Zi trista pentru sportul romanesc: Din pacate, marele portar Helmuth Duckadam... (FOTO)

Legendarul portar Helmuth Duckadam intervine in scandalul dintre clubul finantat de Gigi Becali, FCSB, si Clubul Sportiv al Armatei CSA) Steaua. in prezent presedinte de imagine al FCSB, el a lansat un atac .

Legea offshore - amanata, probabil, pentru sesiunea parlamentara din toamna

Comisia pentru Industrii a solicitat prelungirea cu 60 de zile a termenului de depunere a raportului pentru legea offshore *Virgil Popescu, PNL: Sper ca dezbaterile acestui proiect de lege sa nu fie amanate pentru sesiunea parlamentara din toamna, pentru ca asta ar insemna inclusiv amanarea deciziilor strategice ale companiilor pentru 2019 sau poate chiar renuntarea acestora Comisia pentru Industrii si Servicii a solicitat, pe 27 aprilie 2018, Biroului permanent al Camerei Deputatilor prelungirea cu 60 de zile a termenului de depunere a raportului pentru Proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore PL-x 33/2018).

Dragnea, interviu pentru AP: DNA a mers prea departe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat intr-un interviu publicat joi seara de catre agentia de presa Associated Press ca agentia anti-coruptie a Romaniei n. red. : DNA) a mers prea departe in privinta urmaririi unor oficiali guvernamentali acuzati de luare de mita, delapidare si alte delicte.

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Ce face presedintele de o perioada de timp poate intalni elementele unui atac la siguranta nationala

Liviu Dragnea a venit cu replica luni seara dupa ce, intr-o declaratie de presa, presedintele Klaus Iohannis a cerut pentru a doua oara demisia premierului Dancila si a creat politica economica si fiscala a .

Veste teribila: din pacate, marea artista Angela Similea a pierdut lupta...

Veste proasta pentru Angela Similea. Interpreta a pierdut procesul cu Gabriel Surdu, fostul ei cumnat, pierzand astfel o parte din averea mostenita de la sotul ei, Victor Surdu. Este vorba de o casa si.

Veste teribila: Din pacate, marea artista Angela Similea a pierdut lupta...

Veste proasta pentru Angela Similea. Interpreta a pierdut procesul cu Gabriel Surdu, fostul ei cumnat, pierzand astfel o parte din averea mostenita de la sotul ei, Victor Surdu. Este vorba de o casa si.

Veste teribila pentru muzica populara romaneasca: din pacate, indragita artista Maria Ciobanu...

Veste proasta pentru iubitorii muzicii populare romanesti. Maria Ciobanu a decis sa se retraga din activitate, dupa o cariera de 60 de ani. indragita cantareata a explicat ca unul dintre motivele pentru.

Radu Tudor, intrebare pentru compania americana Amazon: Meritam si noi?

Citesc o stire imbucuratoare pentru economia romaneasca : Amazon isi inaugureaza un mare oficiu la Bucuresti, scrie Radu Tudor, pe blog. Amazon este cea mai mare companie de comert electronic din lume, cu o valoare a.

Dragnea, amenintare pentru Iohannis: Va suporta consecintele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat o amenintare la adresa presedintelui Klaus Iohannis, nemultumit de criticile dure facute de seful statului privind rezultatele economice ale guvernului. Merg pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )