Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta. continuă pe Antena3

Barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea dezvaluie ce a discutat in privat cu liderul PSD

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea si care a onorat pariul cu liderul PSD, a dezvaluit ce a discutat cu acesta, in privat. Am ramas si eu surprins ca Dragnea mai voia sa stam de .

Dragnea, interviu pentru presa americana: Din pacate in Romania s-a trecut de la o extrema la alta in justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Associated Press in care a vorbit despre despre politica externa a Romaniei, despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian, situatia din Orientul.

Dragnea ar urma sa l ntlneasca pe internautul care a pierdut pariul cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook e organizat evenimentul Gratar la Dragnea, cu participarea a mii de oameni

Liderul PSD Liviu Dragnea ar urma sa il intalneasca luni pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook a fost organizat evenimentul Gratar la Dragnea, care a atras pana acum peste 7. 000 de persoane interesate si alte 2. 600 de persoane care au anuntat ca vor participa, potrivit News. ro. Internautul a anuntat ca va veni la sediul Kiseleff, la fel si liderul social-democratilor a spus ca va aduce micii din Teleorman. Vestea proasta pentru miile de oameni care vor sa participe la gratar este ca Dragnea a spus ca nu are atatia mici, in consecinta nu ii va primi.

Liviu Dragnea il intalneste pe internautul care a pierdut pariul cu el. Barbatul a adus o lada cu bere, liderul PSD oferind micii - VIDEO

Liderul PSD Liviu Dragnea ar urma sa il intalneasca luni pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook a fost organizat evenimentul.

Liviu Dragnea l-a intalnit pe internautul care a pierdut pariul cu el. Barbatul a adus o lada cu bere, liderul PSD oferind micii - VIDEO

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a intalnit luni pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook a fost organizat evenimentul Gratar la.

Liviu Dragnea a explicat intr-un document detaliile vizitei din Israel. Ce a discutat liderul PSD despre mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a explicat intr-un document depus la Biroul permanent al Camerei Deputatilor detaliile vizitei oficiale efectuate in Statul Israel in perioada 25-26 ap.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona. Doamna prim-ministru Dancila nu poate demisiona pentru ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis intr-un.

Mici si bere la sediul PSD: Exercitiu de PR facut de Liviu Dragnea / Protestatarii vor sa-i strice distractia

Povestea suna cam asa: in urma cu o saptamana, liderul PSD a fost provocat de un internaut sa demonstreze ca el isi scrie postarile de pe Facebook, miza fiind o naveta cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul masinii, intreband cum ramane cu naveta cu bere promisa si spunand ca il asteapta pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmand ca internautul sa aduca berea.

Dragnea ar urma sa il intalneasca pe internautul care a pierdut pariul cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii

Liderul PSD Liviu Dragnea ar urma sa il intalneasca luni pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii. Pe Facebook a fost organizat evenimentul Gratar la Dragnea, care a atras pana acum peste 7. 000 de persoane interesate si alte 2. 600 de persoane care au anuntat ca vor participa.

Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, dupa sedinta BPN, ca nu este de acord ca Posta Romana sa se privatizeze. `Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )