Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zi decisiva pentru sefa DNA, in razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie

Antena3 Antena3,
Zi decisiva pentru sefa DNA, in razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie

Zi decisiva pentru sefa DNA, in razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie, pe motivul revocarii acesteia. Curtea Constitutionala judeca azi conflictul constitutional dintre Guvern si. continuă pe Antena3

Cum mai poate fi revocata Laura Codruta Kovesi. Scenariile in cazul sefei DNA

Zi decisiva pentru sefa DNA. Curtea Constitutionala va avea, joi, osedintain care se va transa razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie, dupa ce Tuorel Toader a cerul revocarea.

Ziua in care CCR il poate obliga pe Iohannis sa o revoce pe sefa DNA. Tudorel Toader va fi avocatul PSD la CCR

Curtea Constitutionala dezbate joi sesizarea Guvernului privind existenta unui conflict de natura constitutionala intre Executiv si Presedinte, dupa ce Klaus Ioahnnis a refuzat, conform legii, sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi, la propunerea Ministrului Justitiei. in cazul in care CCR va da dreptate Guvernului, seful statului va fi obligat sa o destituie pe sefa DNA. Avocatul Guvernului in fata CCR va fi chiar Tudorel Toader.

Curtea Constitutionala decide soarta lui Kovesi: Judecatorii dezbat sesizarea Guvernului cu privire la refuzul lui Iohannis de a o revoca pe sefa DNA

Curtea Constitutionala dezbate joi sesizarea Guvern privind refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, informeaza B1 TV. Magistratii de la CCR vor judeca daca exista un.

Zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )