Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dragnea: in patru-cinci ani, PSD ar putea da un premier femeie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea: in patru-cinci ani, PSD ar putea da un premier femeie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adeclarat ca, in patru-cinci ani, partidul ar putea da un premier femeie, iar atunci Romania ar avea un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, adaugand: Nu ca Victor nu este un baiat frumos si tanar, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: In patru-cinci ani, PSD ar putea da un premier femeie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca, in patru-cinci ani, partidul ar putea da un premier femeie, iar atunci Romania ar avea un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, adaugand: Nu ca Victor nu este un baiat frumos si tanar, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea: In patru-cinci ani, PSD ar putea da un premier femeie

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, spune ca, in patru-cinci ani, partidul ar putea da un premier femeie, iar atunci Romania ar avea un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, adaugand: Nu ca Victor nu este un baiat.

Liviu Dragnea: PSD ar putea da un premier femeie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca, in patru-cinci ani, partidul ar putea da un premier femeie, iar atunci Romania ar avea un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, adaugand: Nu.

Liviu Dragnea: PSD ar putea oferi un PREMIER FEMEIE

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca partidul lui ar putea oferi, in patru-cinci ani, un premier femeie.

Liviu Dragnea: in 4-5 ani am putea avea pentru prima data in Romania un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, dat de PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca in 4-5 ani, partidul ar putea da un premier femeie. Avem o colega care este comisar european, avem colege in Guvern, avem colege in Parlament, avem.

Operatie inedita de indreptare a coloanei vertebrale la o fetita de cinci ani, care ar fi putut paraliza din cauza scoliozei

Medicul Gheorghe Burnei a realizat o operatie inedita care a salvat o fetita de cinci ani de la paralizie. Micuta s-a nascut cu o forma de scolioza care afecteaza toata coloana vertebrala, iar problema s-a agravat dupa varsta de doi ani, cand a devenit vizibila, fetita avand o postura cocosata intr-o parte.

Liviu Dragnea face curatenie in PSD. Cine risca remanierea

Liviu Dragnea face curatenie in PSD si vrea sa introduca un sistem de evaluare a activitatii ministrilor. Daca vor avea rezultate slabe la evaluare, ministrii PSD risca remanierea si pot pierde.

Liviu Dragnea face curatenie in PSD. El vrea un sistem de evaluare a activitatii ministrilor

Liviu Dragnea face curatenie in PSD si vrea sa introduca un sistem de evaluare a activitatii ministrilor. Daca vor avea rezultate slabe la evaluare, ministrii PSD risca remanierea si pot pierde.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )