Libnet.ro
UNICEF

10:15

DRAGNEA: Plangerea penala impotriva lui Klaus Iohannis este aproape gata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA: Plangerea penala impotriva lui Klaus Iohannis este aproape gata

Liderul PSD a declarat, astazi, ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis este aproape gata si a precizat ca nimic nu este imposibil, intrebat fiind daca aceasta va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, intrebat despre plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Iohannis: E aproape gata

Liderul PSD a declarat, joi, ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis este aproape gata si a precizat ca nimic nu este imposibil, intrebat fiind daca aceasta va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare.

Razboiul declaratiilor. Klaus Iohannis, conferinta la ora 17.00 pe tema Justitiei. Dragnea iese la ora 18.00. Seful statului ar putea anunta referendumul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 17. O ora mai tarziu, si liderul PSD Liviu Dragnea va iesi in fata jurnalistilor. Potrivit unor surse politice, presedintele va critica din nou PSD pe tema Justitiei. Seful statului ar putea anunta convocarea referendumului in data de 26 mai . Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari declaratiile.

Liviu Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a lamuri subiectul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim

Liviu Dragnea crede ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a lamuri subiectul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Klaus Iohannis a facut anuntul oficial: Va fi referendum pe 26 mai. PSD continua asaltul impotriva Justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni ca va convoca referendumul pe Justitie pe 26 mai. Klaus Iohannis sustine ca PSD continua asaltul impotriva Justitiei si fac abuz in ceea.

Klaus Iohannis convoaca referendum pe 26 mai. Golaneala PSD a depasit orice limita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va convoca referendum pentru Justitie pe data de 26 mai. Seful statului a trimis sageti la adresa PSD, ai caror lideri s-ar folosi de Ordonantele de urgenta pentru a scapa de problemele cu legea. Este cert, voi convovca referendum pe 26 mai pentru ca asa nu se mai [] .

Klaus Iohannis: Una dintre prioritatile mandatului meu este promovarea preventiei si a educatiei pentru sanatate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut marti, la Palatul Cotroceni, o alocutiune in cadrul Forumului Global Drepturile Omului si o Lume fara Tutun. Interzicerea fumatului in.

Ce intrebare vrea Alina Gorghiu la referendumul propus de Klaus Iohannis

Senatorul PNL Timis Alina Gorghiu a dezvaluit marti seara, la Antena 3, ce intrebare si-ar dori la referendumul propus de Klaus Iohannis pe 26 mai. Eu va spun ce intrebare mi-as dori la referendum. Este o.

intalnire intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Liderul PNL Ludovic Orban se intalneste miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, surse liberale precizand ca este vorba despre o intalnire de tipul celor care au loc frecvent cu presedintele, pe teme de actualitate.

Klaus Iohannis: Este cert, voi convoca referendum pentru 26 mai / Golaneala guvernului PSD a depasit orice limita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va convoca referendum pentru justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, pentru ca asa nu se mai poate, iar golaneala guvernului PSD a depasit orice limite.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )