Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Tara asta este bogata, romanii sunt harnici. Noi nu am fost colonisti. Problema este ca vin peste noi. Ne batem sau stam cu mainile pe piept?

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Tara asta este bogata, romanii sunt harnici. Noi nu am fost colonisti. Problema este ca vin peste noi. Ne batem sau stam cu mainile pe piept?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca Romania este o tara bogata, iar romanii sunt harnici si nu a fost niciodata nevoie sa ia de la cineva ceva. Noi nu am fost colonisti, a spus Dragnea, potrivit caruia colonistii, sub pretextul democratiei, luau resursele unei tari. Problema este ca vin peste noi. Ne batem sau stam cu mainile pe piept?, a afirmat liderul PSD. continuă pe Adevărul

Victor Ponta despre inghetarea relatiilor PES-PSD: Romanii sunt TRASI in zona Rusiei

Pentru interesele egoiste ale catorva indivizi profund corupti Romania este scoasa din Uniunea Europeana, PSD este scos din Partidul Socialistilor Europeni PES), iar romanii sunt trasi in zona Rusiei, a.

Manchester United, fara sut pe poarta Barcelonei / Ole Gunnar Solskjaer: Asta este dezamagitor

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a declarat ca este foarte dezamagitor faptul ca echipa lui Manchester United nu a trimis niciun sut pe poarta formatiei FC Barcelona, la meciul din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )