Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dragnea: Am vazut atac pe Mugur Isarescu de cateva zile. Nu mi se pare in regula. Eu il sustin

B1 B1,
Dragnea: Am vazut atac pe Mugur Isarescu de cateva zile. Nu mi se pare in regula. Eu il sustin

Liviu Dragnea a declarat ca nu vrea schimbarea lui Mugur Isarescu din functia de guvernator al Bancii Nationale, ba chiar il sustine, asa cum a mai facut-o. Vorbesc in numele partidului. Nu. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Am vazut cum Mugur Isarescu este atacat, nu mi se pare in regula. Nu vreau schimbarea lui, dimpotriva, il sustin asa cum am mai facut-o

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea a declarat, joi, la un post de televiziune, ca nu a putut ignora atacurile impotriva Bancii Nationale a Romaniei, fapt ce duce la schimbarea cursului de schimb, asa cum s-a putut observa zilele trecute.

Nu vreau schimbarea lui Mugur Isarescu, dimpotriva, il sustin

Liviu Dragnea a declarat in aceasta seara, la Romania TV, ca a vazut in utlima vreme atacurile impotriva BNR care afecteaza cursul de schimb si a negat ca isi doreste schimbarea guvernatorului Mugur Isarescu, afirmand ca il sustine pe acesta, asa cum a facut-o si alta data.

Zamfir: Voi discuta cu presedintele Comisiei de buget sa-l invitam pe Mugur Isarescu la discutii

ACTUALIZARE 11:39 Adrian Vasilescu: Apare numele 'Manole ' pentru ca toti de acolo aveau cate un pseudonim. Adrian Vasilescu, consilier de strategie al guvernatorului BNR, a vorbit la TVR 1, in emisiunea Romania 9, realizata de Ionut Cristache, a oferit o prima reactie privind episodul Mugur Isarescu, colaborator cu Securitatea, sub numele de cod Manole. --------- Senatorii au reactionat, ieri, la informatiile publicate de Romania Libera conform carora Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) Mugur Isarescu ar fi fost colaborator al Securitatii.

Cornel Nistorescu: Mugur Isarescu este un hraparet modern, destul de sarac in limbaj si care nu se da in laturi de la nimic. Este nespus de departe de imaginea sa exagerat de buna din Romania

Cornel Nistorescu lanseaza un lung sir de critici la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, intr-un editorial publicat in Cotidianul. Jurnalistul subliniaza ca Isarescu are o imagine exagerat de.

RL PRINT. Noi dezvaluiri exclusive despre guvernatorul BNR Mugur Isarescu, dar si despre avocatul coruptilor, Serban Nicolae

Romania libera continua dezvaluirile despre dosarul de turnator al guvernatorului BNR Mugur Isarescu. Vom publica un document din care reiese in clar - cu nume si prenume - ca sursa Manole ii turna la Securitate pe diplomatii britanici acreditati la Bucuresti. Cu care se intalnea in calitate de cercetator in economie mondiala, ii tragea de limba si apoi le raporta securistilor ce au discutat.

Acuzatii pentru guvernatorul BNR: Mugur Isarescu ar fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod Manole (FOTO, VIDEO)

Manole. Sub acest nume de cod s-ar fi ascuns, inainte de 1989, actualul guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Dezvaluirile au fost facute de cei de la Romania.

Manole, un nume de cod prea fierbinte pentru Romania. Guvernatorul BNR este aparat prin tacere. Nimeni nu vrea sa comenteze dosarul de turnator la Securitate al lui Mugur Isarescu

Personalitati ale vietii politice si publice au evitat sa ia pozitie dupa ce Romania libera a dezvaluit faptul ca guvernatorul Mugur Isarescu a colaborat cu Securitatea sub numele de cod Manole.

Manole, un nume de cod prea fierbinte pentru Romania. Guvernatorul Mugur Isarescu este aparat prin tacere

Personalitati ale vietii politice si publice au evitat sa ia pozitie dupa ce Romania libera a dezvaluit faptul ca guvernatorul Mugur Isarescu a colaborat cu Securitatea sub numele de cod Manole.

Zamfir: Voi discuta cu presedintele Comisiei de buget sa-l invitam pe Mugur Isarescu la discutii

Senatorii au reactionat, ieri, la informatiile publicate de Romania Libera conform carora Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) Mugur Isarescu ar fi fost colaborator al Securitatii.

Sabin Orcan: Romania Libera dezvaluie, miercuri, in exclusivitate, cum se oferea Mugur Isarescu, la Securitate, sa penetreze Ambasada Marii Britanii

Ziarul Romania Libera dezvaluie miercuri, in exclusivitate, informatii despre modul in care Mugur Isarescu, fost informator al Securitatii, se oferea sa penetreze Ambasada Marii Britanii, a declarat marti seara Sabin Orcan, directorul editorial al Romaniei Libere, la B1 Tv.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )