Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dragos Pislaru, despre fotografia in care apare intr-un RATB: Poza aia defineste o echipa intr-un minister. Cati ati vazut echipe in ministere care sa fie in genul acesta?

România Liberă România Liberă,
Dragos Pislaru, despre fotografia in care apare intr-un RATB: Poza aia defineste o echipa intr-un minister. Cati ati vazut echipe in ministere care sa fie in genul acesta?

Dragos Pislaru a explicat ce reprezinta fotografia cu el si echipa sa intr-un autobuz RATB, ministrul Muncii declarand ca nu era loc pentru toata lumea in masina ministerului asa ca au hotarat sa ia autobuzul 300 pentru cateva statii, pana in Piata Romana. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii si-a scos echipa, la plimbare, cu RATB-ul. Dragos Pislaru a plecat de la serviciu cu mijlocul de transport in comun

Ministerul Muncii, Dragos Pislaru, a plecat, miercuri seara de la serviciu cu un autobuz RATB. Ministrul Pislaru nu a fost singur, ci si-a chemat si colegii de echipa.

DIICOT face verificari in cazul reportajului The Sun privind copiii folositi de parinti la asamblarea jucariilor. Femeia care apare in reportaj sustine ca materialul este o inscenare

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) face verificari in cazul informatiilor din reportajul realizat de publicatia britanica The Sun in care apare o familie dintr-o localitate satmareana care si-ar folosi copiii, pana la 13 ore pe zi, pentru a asambla jucarii alaturi de parinti, anunta News. ro, citand surse judiciare. Mama copiilor din reportaj a declarat, marti, la Digi 24, ca materialul The Sun este o inscenare.

Declaratiile invinsilor din finala Supravietuitorul: Lucian a luptat, dar nu m-a impresionat cu nimic. Ce spune Dragos Bucurenci despre castigator

Reality-show-ul Supravietuitorul si-a ales castigatorul - Lucian Lupu Zapp), in varsta de 24 de ani, din Ploiesti. Finalistii Otniela si Iulian, Andrei si prezentatorul Dragos Bucur au impartasit pentru Adevarul impresiile lor despre marea finala si castigator si au vorbit despre ce a insemnat toata aceasta experienta pentru ei.

Femeia care apare in The Sun asambland jucarii alaturi de copiii ei spune ca este o inscenare

Timea Jurj, femeia din Satu Mare despre care publicatia britanica The Sun a scris ca isi foloseste copiii ca sa asambleze jucarii din oua Kinder, a declarat ca totul este o inscenare si ca i s-ar fi promis ca sotul sau va primi un loc de munca in Marea Britanie.

Fotografia care a starnit INDIGNAREA internautilor. Un grup de studenti belgieni, GEST RASIST la adresa oamenilor din Africa (FOTO)

Cateva fotografii realizate in 2015 au provocat indignarea internatiunilor si a activistilor. in imagini sunt mai multi tineri belgieni care poarta fie haine colorata de care sunt prinse.

imi spunea sa-mi prezint marfa cea mai buna. Sandra Izbasa, despre OMUL care a motivat cel mai mult in cariera

Sandra Izbasa este una dintre cele mai apreciate sportive din Romania. Pasiunea pe care a pus-o in tot ce a facut in cariera de pana acum a fost apreciata de toata lumea, astfel ca dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )