Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dragoste cu nabadai si pene: Un barbat din Turcia este acuzat ca i-a violat rata socrului

B1 B1,
Dragoste cu nabadai si pene: Un barbat din Turcia este acuzat ca i-a violat rata socrului

Un barbat din Turcia a ajuns pe mana politistilor sub o acuzatie cel putin bizara. Socrul acestuia l-a reclamat autoritatilor pentru ca i-a violat o rata, scrie Hurrieyetdailynews. Barbatul, in. continuă pe B1

Barbatul care a ucis-o pe studenta japoneza este criminal si violator in serie. Este acuzat de 3 crime si 6 violuri

Nicolae Vlad, barbatul care a ucis-o pe tanara japoneza, este acuzat de inca o crima, a treia pana acum. Procurorii ancheteaza aceasta noua acuzatie dupa ce raportul Institutului Medico Legal il transforma.

Brahimi: Conflictul din Siria este o amenintare pentru lume

Emisarul international Lakhdar Brahimi a declarat, dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele sirian Bashar Al-Assad, ca situatia conflictuala din Siria este o amenintare pentru poporul sirian, pentru regiune si pentru lume, relateaza AFP.

Lakhdar Brahimi: Criza din Siria este periculoasa, se agraveaza si reprezinta o amenintare pentru lume

Update 13:20 - Conflictul din Siria este o amenintare pentru poporul sirian, pentru regiune si pentru lume, avertizeaza emisarul international Lakhdar Brahimi, dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele.

Israel: Premierul Benjamin Netanyahu este acuzat ca a incalcat un tabu, implicandu-se deschis in campania electorala din SUA

A mers oare prea departe premierul Benjamin Netanyahu, implicandu-se in campania electorala din Statele Unite in favoarea republicanului Mitt Romney? Asta ii reproseaza opozitia si analistii din Israel, care avertizeaza ca Barack Obama ar putea recurge la represalii, in cazul in care va fi reales, scrie AFP.

Un barbat din Dambovita a fost sfasiat de un urs

Un barbat in varsta de 72 de ani a murit, sambata dimineata, in comuna Pietrosita, judetul Dambovita, dupa ce a fost sfasiat de un urs. Barbatul a fost gasit de localnici, mort langa padurea.

Cel mai bun tanar sofer din Europa este un irlandez de 35 de ani!.

24 de tari participante la editia din acest an, peste 17. 000 de soferi de camion inscrisi in competitie, 1. 500 de concurenti doar din Romania, premii senzationale, printre care un camion Scania Seria R si titlul de Cel mai bun tanar sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de-a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver. Pe 8 si 9 septembrie, la Sodertalje, langa Stockholm Suedia), a avut loc Marea Finala .

Un oras din Romania este privit in aceste momente de intreaga lume. Va aduce un mare beneficiu orasului nostru

Comitetul Militar al NATO isi va incepe lucrarile azi la Sibiu. Timp de doua zile, 28 de sefi ai apararii din tari membre vor discuta despre operatiile Aliantei aflate in desfasurare, precum si.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )