Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

Un oras din Romania este privit in aceste momente de intreaga lume. Va aduce un mare beneficiu orasului nostru

Antena3 Antena3,
Un oras din Romania este privit in aceste momente de intreaga lume. Va aduce un mare beneficiu orasului nostru

Comitetul Militar al NATO isi va incepe lucrarile azi la Sibiu. Timp de doua zile, 28 de sefi ai apararii din tari membre vor discuta despre operatiile Aliantei aflate in desfasurare, precum si. continuă pe Antena3

Ce se afla sub cel mai mare oras din Romania este o poarta uriasa spre trecut. Misterele pe langa care treci zilnic

Milioane de pasi batatoresc in fiecare zi aceste locuri, iar oamenii nu stiu ceea ce se petrece sub picioarele lor. Bucurestiul detine in subterane o galerie impresionanta de tuneluri si catacombe, care spun o.

Philips concediaza 2.200 de angajati din intreaga lume. Situatia celor din Romania este neclara

Philips Electronics a anuntat ca va concedia 2. 200 de angajati din intreaga lume pana in 2014 ca parte a planului sau de a-si reduce costurile, pe fondul scaderii vanzarilor. Grupul olandez anuntase deja un.

TOPUL UNIVERSITATILOR din Romania dupa salariile rectorilor. ...

Nici una dintre universitatile romanesti nu se afla intre primele 600 de institutii de invatamant superior din lume, potrivit clasamentului QS World University Rankings, dat publicitatii saptamana aceasta, dar salariile rectorilor din Romania se ridica la mii de euro pe luna. In medie, veniturile anuale ale unui rector se cifreaza la circa 250. 000 de lei. Adica, in jur de 70. 000 de euro pe an, comparabil cu salariile din universitatile din vest, arata o analiza a Econtext. Aceste .

VIDEO Raed Arafat: Motivul pentru care pleaca medicii tineri din Romania nu este neaparat financiar, ci legat mai mult de evolutia profesionala

Raed Arafat subliniaza, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca nu doar banii sunt cei care-i imping pe medicii romani sa emigreze, dar mai ales lipsa oportunitatilor profesionale oferite acestora acasa. Raed Arafat raspunde si acuzatiilor de conflict de interese care i-au fost aduse in presa centrala si vorbeste despre structura de integritate din cadrul Ministerului Sanatatii.

Raed Arafat: Motivul pentru care pleaca medicii tineri din Romania nu este neaparat ...

Fonddatorul SMURD Raed Arafat este de parere ca nu doar banii sunt cei care-i imping pe medicii romani sa emigreze, ci mai ales lipsa oportunitatilor profesionale oferite acestora acasa, potrivit HotNews. ro. In ultimii doi ani s-au facut niste pasi mici de corectare a unor situatii absurde cum ar fi interzicerea oricarei activitati a medicului absolvent, doar daca obtinea specialitatea, precum si limitarea rezidentilor pana la obtinerea specialitatii, cand in alte tari europene medicii .

Clasamentul International al Universitatilor 2012: Patru universitati din Romania sunt incluse in top 700 mondial

Patru universitati din Romania sunt incluse in Clasamentul International al Universitatilor - QS World University Rankings 2012. Este vorba despre Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, care se afla in Top 700 la nivel mondial. Vezi in articol care sunt primele 10 universitati din lume si care sunt criteriile care stau la baza Top 700.

Cea mai inalta cladire din Romania: Ce nu stiai despre Sky Tower.

Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, a costat 100 de milioane de euro si va fi finalizata la sfarsitul acestui an, potrivit economica. net Cladirea de birouri Sky Tower este de doua ori mai inalta decat hotelul Intercontinental. Din cei 50. 000 de metri cubi de beton folositi puteau fi construite 400 de case. Pentru constructia turnului au fost folosite 4. 453 de km de bare de otel, suficiente pentru a inconjura toate granitele Romaniei si pentru a ramane cu 1. 300 km de bare. Durata .

Presedintele Colegiului Medicilor: 1.605 medici au plecat numai in acest an din Romania pentru a profesa in strainatate

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a declarat, joi, la Timisoara, ca 1. 605 medici au plecat numai in acest an din Romania, pentru a profesa in strainatate, sustinand ca medicii rezidenti ar trebui sa fie platiti mai bine, transmite Mediafax.

Cifra care arata realitatea sistemului medical din Romania. Alti 1.605 de medici au ales strainatatea

Peste 1. 500 de medici au plecat in acest an din Romania, pentru a profesa in strainatate, a declarat, joi, la Timisoara, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, care a subliniat ca.

Frunda: Sedinta PE privind situatia din Romania a facut bine tarii, balonul s-a dezumflat.

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda considera ca dezbaterea PE privind situatia din Romania a facut bine tarii, ca entitate politica, iar balonul s-a dezumflat, intrucat oamenii au inteles ca in Romania nu exista o criza, ci o lupta politica in care ambele parti si-au depasit, uneori, competentele. Frunda Gyorgy a declarat, joi, presei ca sedinta Parlamentului European de miercuri, in care s-a discutat despre situatia din Romania, a purtat amprenta grupurilor politice din care provin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )