Libnet.ro
UNICEF

08:30

Drama nestiuta a unui fost ministru. Sorina Pintea a fost la un pas de moarte

Antena3 Antena3,
Drama nestiuta a unui fost ministru. Sorina Pintea a fost la un pas de moarte

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost diagnosticata cu o boala grava autoimuna. Sorina Pintea a trait drama pacientului roman si a vorbit luni seara, la Antena 3, despre boala sa si tratamentul pe care il face. continuă pe Antena3

Atac al unui fost ministru PSD asupra Guvernului Orban: Ati gasit ceva asemanari cu dictatura?

Fostul ministru al Muncii Marius Budai ii acuza pe liberali ca se cred intangibili si sugereaza ca acestia ar avea tendinte dictatoriale. Atacul social-democratului vine in contextul in care premierul demisionar Ludovic Orban a declarat ieri ca Consiliul Legislativ ar trebui schimbat.

Sorina Pintea a trait drama pacientului roman. Fostul ministru al Sanatatii, diagnosticat corect de al patrulea medic

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea s-a lovit de o problema a sistemului medical, pe care si ea l-a condus: a primit diagnosticul corect abia dupa ce a consultat al patrulea medic, chiar daca la acel moment era chiar ministru.

Sorina Pintea a marturisit greutatile pe care le-a avut dupa ce a aflat ca sufera de o boala grava: Nu stia boala cu cine se pune. Copiii plangeau pe ascuns

Sorina Pintea a vorbit despre chinurile prin care a trecut dupa ce a fost diagnostica cu o boala grava. Fostul ministru al Sanatatii a marturisit ca nu de putine ori copiii sai plangeau pe ascuns.

Pericolele din OUG de privatizare in Sanatate. Sorina Pintea: M-a socat lipsa de transparenta!

Sorina Pintea a vorbit despre pericolele din OUG de privatizare a Sanatatii. Fostul ministru al Sanatatii este socat de lipsa de transparenta pe care o prezinta oamenii lui Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )