Libnet.ro
UNICEF

05:00

Drama teribila din viata unei cunoscute prezentatoare de la Antena 3: El a MURIT, eu am ramas cu copilul mic

B1 B1,
Drama teribila din viata unei cunoscute prezentatoare de la Antena 3: El a MURIT, eu am ramas cu copilul mic

In urma cu aproape noua ani, Florentina Fantanaru a trecut printr-o drama teribila pe care putini o cunosc. inainte cu doua zile sa implineasca 37 de ani, moderatoarea emisiunii De-a viata ascunselea. continuă pe B1

SCANDAL intre femeile din viata lui RAZVAN SIMION! LIDIA BUBLE arunca BOMBA in showbiz

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei.

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

Politia verifica certificatele de concedii medicale date de un medic din Arges unei invatatoare din Sibiu care lipseste de la ore din septembrie

Politistii verifica certificatele de concedii medicale, eliberate de un medic din judetul Arges, in ultimele cinci luni, unei invatatoare care lipseste din luna septembrie 2019 de la ore, iar scoala unde este angajata nu poate sa angajeze un alt om sa o inlocuiasca, din cauza legislatiei in vigoare, a anuntat miercuri, seful Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Sibiu, Tiberiu Ivancea, potrivit Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )