Libnet.ro
UNICEF

22:30

Drama totala pentru CATALIN BOTEZATU: A fost UCIS cu sange rece! Politia este in alerta

B1 B1,
Drama totala pentru CATALIN BOTEZATU: A fost UCIS cu sange rece! Politia este in alerta

Politia a redeschis ancheta privind moartea lui Constantin Toma Coco, fotomodelul care a colaborat de-a lungul timpului si cu Catalin Botezatu. Acesta a fost gasit mort in noaptea de 29 spre 30 octombrie in. continuă pe B1

Suspiciuni de omor in cazul Constantin Toma, fotomodelul care, oficial, s-a sinucis: Fratele meu avea sange pe piept si o rana la cap. Politia a reluat ancheta

Constantin Toma Coco, fotomodel de culoare care a lucrat pentru Catalin Botezatu, a fost gasit mort in noaptea de 29 spre 30 octombrie in vila sa dintr-un cartier de lux de langa Ploiesti.

Catalin Botezatu, dezvaluire incendiara: Nu imi prea place sa ma evaluez asa

Dezvaluire incendiara facuta de Catalin Botezatu. Designerul a marturisit ca nu poarta mereu lenjerie intima. Nu imi prea place sa ma evaluez asa. Niste ghete din crocodil, un pantalon al unui brand.

BATAIE intre vedete! Umilinta TOTALA pentru BIANCA DRAGUSANU: A fost data AFARA cu forta

Bianca Dragusanu a fost eliminata din competitia Asia Expres , desi au trecut doar trei saptamani de la inceputul bataliei Asia Express, de la Antena 1. Printre primii eliminati sunt Margherita si.

Omorat de depresie sau ucis de dusmani?! Familia manechinului Constantin Toma, dezvaluiri la Acces Direct

Crima, nu sinucidere! Este acuzatia socanta a familiei celebrului fotomodel care a defilat si pentru Catalin Botezatu. Mama si surorile tanarului, gasit fara suflare in casa, au ramas ingrozite cand au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )