Libnet.ro
UNICEF

05:15

CE DRAMA! Una dintre cele mai IUBITE artiste a PIERDUT SARCINA! Este FARA CUVINTE ce i-a facut iubitul ei...(FOTO)

B1 B1,
CE DRAMA! Una dintre cele mai IUBITE artiste a PIERDUT SARCINA! Este FARA CUVINTE ce i-a facut iubitul ei...(FOTO)

Fata Morgana, asa cum este ea cunoscuta pe scena, a trecut prin clipe teribile recent! Aceasta era foarte fericita alaturi de iubitul ei si isi asteptau imjpreuna primul copil. Dar, toata fericirea ei. continuă pe B1

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

O proeminenta voce a radioului a murit dupa o lupta de peste 20 de ani cu o boala

Bob Slade, una dintre cele mai proeminente voci ale radioului american din New York, a murit intr-un spital din Manhattan la varsta de 70 de ani, informeaza The New York Times. Potrivit informatiilor relatate.

Lacrimi pentru MARIA CARNECI! A pierdut LUPTA CU BOALA! TRAGEDIA care a MARCAT MUZICA POPULARA!

Maria Carneci, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, s-a implicat intr-o ampla campanie impotriva unei boli necrutatoare care a cauzat moartea Ileanei Ciuculete.

Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

In Romania se afla unele dintre cele mai frumoase statiuni balneare, acestea fiind candva cele mai cautate destinatii pentru concediu.

VIDEO ATP: Sezonul de zgura, la debut - Cele mai interesante 5 schimburi din stagiunea 2018

Sezonul de zgura din circuitul ATP debuteaza oficial in aceasta saptamana cu doua turnee de categorie 250: Houston SUA) si Marrakech Maroc). De pe 14 aprilie vom trece la lucruri mai serioase, urmand sa inceapa Masters-ul de la Monte Carlo. Pana acolo, sa ne delectam cu cinci dintre cele mai frumoase schimburi care au avut loc in sezonul de zgura din 2018.

De ce ar fi legumele si zarzavaturile crescute in Buzau cele mai gustoase din Romania. Ca sa nu recurgem la tratament cu hormoni, folosim bondari

Se apropie sarbatorile Pascale iar goana gospodinelor dupa verdeturi si legume este in toi. Bazinul legumicol Buzau este una dintre sursele importante de marfa proaspata pentru pietele din sud-estul tarii, traditia in gradinarit a buzoienilor fiind foarte veche. Se spune ca rosiile, castravetii sau verdeturile de aici sunt mai gustoase decat produsele din import, dar si din alte zone ale tarii.

Nunta de Poveste la Castelul din Inima Capitalei.Tot ce trebuie sa stii despre cea mai eleganta sala de bal a Bucurestiului

Inaugurat in primavara anului 2015, Le Chateau - Castelul din Inima Capitalei este astazi una dintre cele mai apreciate locatii dedicate evenimentelor festive si ceremoniilor de gala din Bucuresti. Dincolo de somputuozitatea si eleganta spatiilor si de aspectul sau stralucitor, Le Chateau este un garant al calitatii si al eficientei, la cele mai inalte standarde.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

ITF Sunderland: Ce se mai poate intampla atunci cand conduci cu 6-0, 5-0 si 40-30?

Ce iti poate trece prin minte atunci cand esti condus cu 6-0, 5-0 si minge de meci? Nu stiu daca ati trecut printr-o asemenea situatie, dar va pot spune ca in circuitul ITF tocmai a avut loc una dintre cele mai mari reveniri din istoria tenisului. Tara Moore 479 WTA) a reusit minunea si a invins-o pe Jessika Ponchet Franta, 201 WTA).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )