Libnet.ro
UNICEF

10:16

Draxlmaier deschide o noua fabrica in Romania si creeaza 500 de joburi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Draxlmaier deschide o noua fabrica in Romania si creeaza 500 de joburi

Draxlmaier Group, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de cablaje pentru industria auto, deschide o noua fabrica in Romania si recruteaza 500 de persoane. continuă pe Wall-Street Ro

Draxlmaier va deschide o noua fabrica la Pitesti, unde vor fi angajati 500 de oameni. Grupul are deja cinci fabrici si 14.000 de angajati in Romania

Draxlmaier Group, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de cablaje pentru industria auto mondiala, va deschide o noua fabrica la Pitesti, unde va produce piese de schimb si cabluri pentru unul dintre cei mai mari constructori de masini din lume, urmand sa angajeze 500 de persoane.

Draxlmaier deschide o noua fabrica si creeaza 500 de joburi

Draxlmaier Group, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de cablaje pentru industria auto, deschide o noua fabrica in Romania si recruteaza 500 de persoane.

Draxlmaier Group va deschide o noua fabrica la Pitesti, unde va angaja 500 de persoane

Draxlmaier Group, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de cablaje pentru industria auto mondiala, va deschide o noua fabrica la Pitesti. in cadrul uzinei se vor produce piese de schimb si.

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2 seconds )