Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce drepturi au clientii firmelor de asigurare din Europa

România Liberă România Liberă,
Ce drepturi au clientii firmelor de asigurare din Europa

Piata serviciilor financiare din Romania se afla in fata unei importante schimbari de paradigma. Companiile de asigurari vor trebui sa se concentreze mai mult pe protectia consumatorilor o data cu adoptarea unor norme noi, cum ar fi directiva Solvency II. continuă pe România Liberă

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Bucurestiul este orasul din Europa cel mai afectat de ambuteiaje, fiind urmat de capitala Poloniei, in timp ce, la nivel mondial, Istanbul si Mexico City sunt orasele afectate cel mai mult de traficul rutier.

Romania, gazda conferintei EUCOM a sefilor de state majore din Europa Centrala. Generalul Breedlove, prezent la eveniment

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale SUA EUCOM) cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, miercuri si joi, la Bucuresti, la eveniment participand si generalul Philip.

Sefii apararii din Europa Centrala se reunesc maine, la Bucuresti

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale Statelor Unite ale Americii cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, in zilele de 1 si 2 aprilie, in Bucuresti.

Klaus Iohannis se intalneste marti cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti o intrevedere cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la.

Iohannis se intalneste, marti, cu seful Fortelor Aliate din Europa

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa SACEUR), generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala.

Fluctuatii pe pietele din Europa, avans in SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, pe fondul tensiunilor din Yemen.

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Conform unui top realizat de publicatii elvetiene, Bucurestiul se afla pe primul loc in Europa privind ambuteiajele. Pe locul 2 in acest clasament se afla capitala Poloniei, iar la nivel mondial Istanbul si.

Comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa: Rusia poate cauza probleme Romaniei

Comandantul suprem al Fortelor NATO in Europa, generalul american Philip Breedlove, a inceput marti o vizita oficiala la Bucuresti si va ramane in Romania pana joi, pentru a participa la Conferinta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )