Libnet.ro
UNICEF

22:31

Drew Barrymore a devenit mama pentru prima data

Antena3 Antena3,
Drew Barrymore a devenit mama pentru prima data

Bucurie pentru Drew Barrymore! Actrita a devenit pentru prima oara mama, dupa ce a adus pe lume o fetita,. continuă pe Antena3

Google a depasit pentru prima data Microsoft, pe piata de capital

Luni, Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata, devenind cea de-a doua mare companie din domeniul IT dupa Apple, informeaza Bloomberg. Actiunile Google au deschis.

Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata.

Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata, operatorul celui mai utilizat motor de cautare din lume devenind a doua mare companie din domeniul IT dupa Apple, potrivit Mediafax. Actiunile Google au deschis luni la New York in urcare cu 0,8%, la 760,66 dolari, pret la care capitalizarea de piata a companiei reprezinta aproximativ 249,5 miliarde dolari, potrivit Bloomberg. Microsoft, cel mai mare producator de software din lume si parintele binecunoscutului .

Drew Barrymore a devenit mama si a ales pentru fetita ei un nume inspirat din desenele animate!

Daca se doreste, iata ca poate exista intimitate si la Hollywood! Un exemplu in acest sens este cuplul Drew Barrymore- Will Kopelman, care a confirmat nasterea primului lor copil printr-o scrisoare oficiala trimisa catre revista People. Drew a nascut pe 26 septembrie, iar presa nu a aflat decat acum ca a devenit mama! Continue reading .

Drew Barrymore a nascut o fetita pe care o va boteza Olive

Actrita americanca a dat nastere primului sau copil, o fetita pe care o va boteza Olive. Suntem mandri sa va anuntam ca fiica noastra, Olive Barrymore Kopelman, s-a nascut pe 26 septembrie, este sanatoas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )