Libnet.ro
UNICEF

21:30

Drobeta Turnu Severin: Incendiu puternic la fosta fabrica de paine

România Liberă România Liberă,
Drobeta Turnu Severin: Incendiu puternic la fosta fabrica de paine

Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineata, in cladirea fostei fabrici de paine din Drobeta Turnu Severin, unde functioneaza o societate comerciala tot cu specific de panificatie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Poluare pe Dunare, in Portul Drobeta Turnu Severin. Suprafata afectata este de aproximativ un kilometru si jumatate

Dunarea a fost poluata, luni dimineata, in zona Portului Drobeta Turnu Severin, unde sunt irizatii de petrol pe o suprafata de aproximativ un kilometru si jumatate, angajatii Garzii de Mediu Mehedinti.

Consilierii locali i-au dat peste bot primarului Gherghe: bugetul pe 2015 aprobat cu amendamentele lor

Bugetul Primariei Drobeta Turnu Severin pe anul 2015 a fost votat joi, consilierii locali aproband sume importante pentru reparatia unor strazi din zonele marginase ale orasului.

Joi trafic restrictionat pe strada Traian. Sindicatele din energie organizeaza un mars de protest

Efective ale Jandarmeriei Mehedinti vor asigura masurile de ordine publica si protectia participantilor la marsul de protest al organizatiilor sindicale afiliate Federatiei Energetice Bucuresti, ce se va desfasura in municipiul Drobeta Turnu Severin, joi, 26 februarie, in intervalul orar 15.

Cand a spus primarul Gherghe adevarul in problema termoficarii Severinului

Dupa ce anul trecut spunea ca problema termoficarii in municipiul Drobeta Turnu Severin este aproape rezolvata prin interventiile sale la vicepremierul Gabriel Oprea, acum edilul orasului se da de ceasul mortii si face apel la parlamentarii de Mehedinti sa-l sprijine in demersul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )