Libnet.ro
UNICEF

18:01

Ducu Bertzi a fost operat de urgenta. Care este starea de sanatate a interpretului?

B1 B1,
Ducu Bertzi a fost operat de urgenta. Care este starea de sanatate a interpretului?

Ducu Bertzi a trecut prin momente cumplite, dupa ce fost operat de urgenta la spital. Solistul, care a implinit 65 de ani pe 21 septembrie, le-a dat mari emotii apropiatilor din pricina problemelor sale de. continuă pe B1

Nicusor Dan, suspect de coronavirus! Care este starea de sanatate a primarului Capitalei: Am decis sa ma autoizolez

Dupa ce premierul Ludovic Orban a mers, luni dimineata, sa se testeze pentru coronavirus, ca urmare a faptului ca una din persoanele alaturi de care s-a aflat in aceeasi platou de televiziune, in cursul saptamanii trecute, a fost confirmata pozitiv, primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca s-a autoizolat.

Care este starea de sanatate a lui Donald Trump si a sotiei sale. Primul mesaj al Melaniei dupa aflarea rezultatului testului COVID

Melania Trump, Prima Doamna a Americii, a avut si prima reactia dupa confirmarea testului de coronavirus. Aceasta spune ca atat ea, cat si presedintele, testati pozitiv pentru COVID-19, se simt bine si ii roaga pe cetateni sa se asigure ca raman in siguranta.

Vesti proaste pentru Donald Trump. Care este riscul ca presedintele american sa moara din cauza infectiei cu COVID-19

Vestea extrem de trista de la Casa Alba. Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa chiar de catre presedinte pe contul sau de Twitter, reteaua sociala preferata de acesta. Donald Trump se afla in categoria de risc Vestea infectarii celor doi soti .

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

Ce se intampla daca avem gripa si COVID in acelasi timp! Medicii ne spun care este marele pericol

Medicul Adrian Marinescu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care este diferenta dintre o raceala, o gripa si infectia cu COVID-19, dar si cat este de periculoasa situatia in care am avea si coronavirus si gripa in acelasi timp.

Care este riscul ca Trump sa moara de Covid-19, tinand cont de varsta sa si de faptul ca este usor obez

Principalul expert australian privind pandemia de coronavirus, doctorul Norman Swan cel care are o functie echivalenta cu a americanului Anthony Fauci), a estimat care este probabilitatea ca presedintele SUA sa nu scape cu viata dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2, potrivit Guardian.

Primul sondaj dupa ce Trump s-a imbolnavit de COVID-19. Care este diferenta dintre el si Biden

Democratul Joe Biden il devanseza cu 10 puncte procentuale pe Donald Trump, intr-un sondaj ReutersIpsos efectuat intre 2-3 octombrie, dupa ce presedintele a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, majoritatea americanilor considerand ca acesta ar fi putut sa evite boala daca ar fi luat virusul mai in serios.

Care este cea mai mica pensie din Romania

Romania este tara in care diferentele dintre pensii sunt uriase. Exista pensionari care castiga zeci de mii de lei lunar, in vreme ce altii au doar cateva sute de lei. Sunt circa 5 milioane de pensionari.

Care este stadiul lucrarilor feroviare intre Arad si Simeria si cati kilometri mai sunt de modernizat intre Constanta si Curtici

Pe santierele de doua miliarde de euro ce leaga zona Aradului de Simeria sunt tronsoane unde gradul fizic de executie s-a apropiat de 50%, iar intre Simeria si Sighisoara gradul de executie a sistemelor de semnalizare este de aproximativ 80%, a anuntat CFR Infrastructura. Compania spune ca 565 km dintre cei 850 km dintre Curtici si Constanta sunt modernizati. Pentru Mersul Trenurilor care intra in vigoare in decembrie ar trebui sa se vada o schimbare intre Sighisoara si Simeria, unde viteza medie este acum de 60 kmh si ar trebui sa urce spre 100 kmh.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )