Libnet.ro
UNICEF

10:00

Duminica, 20 septembrie, va avea loc o noua extragere a loteriei bonurilor fiscale

Adevărul Adevărul,
Duminica, 20 septembrie, va avea loc o noua extragere a loteriei bonurilor fiscale

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in luna august va avea loc duminica, 20 septembrie, ora 17:15, fondul de premiere fiind tot de un milion de lei, cu cel mult 100 de premii acordate, a anuntat vineri Ministerul Finantelor Publice MFP). continuă pe Adevărul

Project Expo va avea loc in Piata Victoriei

Piata Victoriei va gazdui Targul Imobiliar Project Expo in perioada 18-20 septembrie, informeaza un comunicat de presa.

Gheorghe Hagi va primi trofeul Golden Foot: Premiul ii va fi oferit de Printul Albert de Monaco, in cadrul unei gale care va avea loc la Monte Carlo

Gheorghe Hagi va fi recompensat pentru cariera sa cu trofeul Golden Foot, intr-o gala care va avea loc pe 21 septembrie, la Monte Carlo, potrivit site-ului Academiei Hagi. Printul Albert de Monaco este cel care ii.

Zilele Bucurestiului 2015: Vezi cum se transforma Palatul Parlamentului in acest weekend si ce concerte vor avea loc

In acest weekend Bucurestiul sarbatoreste 556 de ani de la atestare printr-o serie de concerte si evenimente speciale. Palatul Parlamentului se va transforma intr-un ecran urias pe care se vor proiecta imagini inedite in 3D, in Centrul Istoric vor avea loc concerte, jocuri de lumini si vor fi amplasate o serie de instalatii interactive, in Gara Baneasca va avea loc un festival de muzica alternativa, iar in Piata George Enescu vor avea loc concerte de muzica clasica.

Liviu Dragnea: Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe 11 octombrie

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca pe 11 octombrie va avea loc Congresul extraordinar al partidului. Am hotarat ca luni sa convocam Comitetul.

Loteria bonurilor fiscale: cand are loc extragerea pentru bonurile din august

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in luna august va avea loc duminica, 20 septembrie, ora 17:15, fondul de premiere fiind tot de un milion de lei, cu cel mult 100 de premii acordate, a anuntat vineri Ministerul Finantelor Publice MFP).

Ministrii de Interne din statele membre ale UE, reuniune de URGENTA pe tema crizei migratiei. Cand va avea loc

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene se vor reuni de urgenta, pe 22 septembrie, pentru o nou dezbatere pe tema crizei migratiei din Europa.

Ministrii de Interne din UE, reuniune de URGENTA pe tema crizei migratiei. Cand va avea loc

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene se vor reuni de urgenta, pe 22 septembrie, pentru o nou dezbatere pe tema crizei migratiei din Europa.

Cand va avea loc o noua reuniune a Consiliului JAI pe tema crizei refugiatilor

Ministrii Justitiei si Afacerilor Interne JAI) se vor reuni pe 8 octombrie pentru a dezbate criza refugiasilor, in contextul in care, in cadrul intalnirii de luni, nu s-a ajuns la nicio concluzie .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )