Libnet.ro
UNICEF

01:05

DUMNEZEULE, CE DRAMA TRAIESTE! Mihai Bendeac are GRAVE PROBLEME DE SANATATE! E nevoit sa apeleze chiar si la CHIROTERAPIE

B1 B1,
DUMNEZEULE, CE DRAMA TRAIESTE! Mihai Bendeac are GRAVE PROBLEME DE SANATATE! E nevoit sa apeleze chiar si la CHIROTERAPIE

Mihai Bendeac, unul din cei mai talentati actori din noul val, apare mereu cu zambetul pe buze, insa ascunde o mare durere. continuă pe B1

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere fanii, publicand un mesaj emotionant si o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, starnind, astfel, imaginatia.

Fanii au intrat in trepidatii: S-a aflat cat castiga Mihai Bendeac la iUmor! Vedetele de la Pro TV s-au luat cu mainile de cap!

Mihai Bendeac este unul dintre cei trei jurati iUmor. CUTREMUR MONDEN! RONA HARTNER A PATIT-O GRAV! DOAMNE, CE S-A iNTAMPLAT LA SPITAL Pentru sezonul din 2017 al emisiunii, Bendeac a fost platit cu 7. 000 de.

A LUAT FOC! Reactia de ZILE MARI a lui Mihai Bendeac, dupa ce Roxana Vancea s-a maritat cu SUPER-POMPATUL: Se lasa cu PARUIALA! (GALERIE FOTO)

Roxana Vancea pare sa treaca prin cea mai fericita perioada a vietii ei. VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta s-a maritat de curand cu Dragos Syko, iubitul sau. Sotul Roxanei are un copil dintr-o casnicie anter.

ULTIMA ORA! Gheorghe Dinca RISCA sa MOARA in arest! Se simte RAU, iar medicii au confirmat ca are GRAVE PROBLEME CARDIACE

Gheorghe Dinca a acuzattot felul de probleme de sanatate de cand se afla ininchisoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )