Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dupa 12 ani, Apple isi reinventeaza populara tastatura wireless

Playtech Playtech,
Dupa 12 ani, Apple isi reinventeaza populara tastatura wireless

Una dintre cele mai atragatoare tastaturi fara fir este Apple Wireless Keyboard, iar creatorii sai s-au decis ca este momentul pentru o reinventare. S-ar putea sa va surprinda, dar tastatura wireless a celor de la Apple a fost lansata in 2003, in urma cu aproape 12 ani. Cu toate acestea, fiind un produs foarte bine []. continuă pe Playtech

VIDEO: Accelatorul de particule de la CERN isi reia activitatea dupa doi ani

Cel mai mare si mai puternic accelerator de particule din lume, Large Hadron Collider LHC) de la CERN, isi reia activitatea dupa doi ani de intretinere si imbunatatiri in valoare de 124 milioane de euro. in plus, LHC este acum pregatit sa exploreze noi taramuri ale fizicii particulelor in urmatorii trei ani la o energie de ciocnire de 13 TeV, fata de 8 TeV cand a fost folosit ultima oara.

Louis Tomlinson, One Direction, s-a despartit de iubita dupa patru ani

S-a terminat iubirea pentru Louis Tomlinson. Starul de la One Direction s-a despartit de iubita lui, Eleanor Calder, dupa ce fotografii l-au surprins sarutandu-se cu o bruneta misterioasa, in timpul vacantei in.

Jean-Claude Van Damme divorteaza dupa 15 ani de casnicie

Actorul Jean-Claude Van Damme si sotia sa, Gladys Portugues Van Varenberg, au decis sa divorteze dupa o casnicie care a durat 15 ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )