Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dupa 26 de ani, Canalul Siret-Baragan va fi navigabil

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa 26 de ani, Canalul Siret-Baragan va fi navigabil

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, marti, ca proiectul pentru Canalul Siret-Baragan ramane o prioritate pentru Guvern si ca acesta va fi navigabil, in conditiile in care studiile de fezabilitate au fost deja elaborate. continuă pe Wall-Street Ro

Constantin: Canalul Siret-Baragan va fi si navigabil, ramane un proiect prioritar

Canalul Siret-Baragan ramane un proiect prioritar pentru Guvern, urmand ca acesta sa fie navigabil, iar pentru constructia sa sunt elaborate deja studiile de fezabilitate, a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.

Valeriu Zgonea: Dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL ar putea avea loc dupa 26 mai

Dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL in plenul Parlamentului ar putea avea loc dupa 26 mai, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, noteaza jurnalistii de la HotNews. Potrivit lui.

Sorana (ex-A.S.I.A.) nu are noroc in dragoste! Divorteaza dupa doi ani!

Sorana Mohamad a decis sa divorteze de Paul Moga dupa doi ani de casnicie. Solista, cunoscuta din trupa A. , sustine ca intre ea si sotul ei nu mai exista niciun sentiment de iubire si ca este linistita ca nu a facut pana acum un copil, astfel despartirea ar fi fost mult mai dificila.

Atletico Madrid, campioana Spaniei dupa 18 ani

Echipa Atletico Madrid a cucerit, sambata, primul titlu in Primera Division dupa o asteptare de 18 ani la capatul unui meci de maxima incrancenare pe terenul celor de la FC Barcelona.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1914 seconds )