Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dupa doi ani in BNR, un consilier al Directiei Juridice din banca centrala revine in sistemul bancar privat

Hotnews Hotnews,
 Dupa doi ani in BNR, un consilier al Directiei Juridice din banca centrala revine in sistemul bancar privat

Florin Sandor, fost consilier de directie timp de doi ani in cadrul Directiei Juridice din Banca Nationala a Romaniei s-a mutat la Intesa Sanpaolo Bank Romania pe post de Director General Adjunct si Chief Workout Officer, el fiind in prezent in curs de autorizare din partea BNR, potrivit procedurilor bancare. Inainte de a lucra in BNR, Sandor fusese angajat tot la Intesa, unde timp de 10 ani a fost directorul departamentelor juridic si afaceri generale. continuă pe Hotnews

Trenul a sosit din nou in gara Motru dupa doi ani si jumatate

Dupa doi ani si jumatate de asteptare, locuitorii municipiului Motru din judetul Gorj pot circula din nou cu trenul.

Despre cainta si credibilitate in politica: Doi ani de la tentativa de lovitura de stat

Acum doi ani, pe 3 iulie, avea loc in Romania o tentativa de lovitura de stat. A durat pana pe 6 iulie. Principalii ei organizatori s-au numit Victor Ponta, Crin Antonescu si Dan Voiculescu. Scopul era demolarea statului de drept ale carui institutitii, in primul rand DNA si ANI, actionau impotriva intereselor oligarhiei cleptocratice din spatele celor mai sus numiti. USL, strutocamila nascuta strict din interese corupt-oportuniste, ca umbrela pentru un regim profitocratic si clientelarceea ce numesc pontocratie, a patronat acel atac impotriva statului de drept. In politica externa, USL-ul a mizat pe Est impotriva Vestului. Nu e de mirare ca azi Antenele voiculesciene s-au dezlantuit intr-un atac fara precedent impotriva Statelor Unite. In fapt, ele continua, de o maniera exacerbata, anti-occidentalismul USL, probat, de o maniera iresponsabila, in acea teribila vara a anului 2012, indeosebi prin vocea presedintelui din epoca al PN si prezidentiabilul oficial al acelei formatiuni, Crin Antonescu. E bine sa nu uitam aceste adevaruri factuale.

in doi ani am putea face un copil din trei oameni

Oamenii de stiinta vor fi pregatiti sa creeze bebelusi din trei oameni in aproximativ doi ani, daca devine legal. Procedeul consta in a lua doua ovule de la doua femei diferite si sperma unui barbat. Acest lucru ar putea preveni bolile genetice mitocondriale care sunt fatale.

Cel mai tanar alcoolic din lume are doar doi ani

Cheng Cheng, din provincia chineza Anhui, are doi ani si este cel mai tanar alcoolic din lume. Parintii i-au dat baietelului sa bea vin la varsta de 10 luni ca sa nu mai planga si, de atunci, a preferat bauturile alcoolice laptelui.

Dupa 10 ani! Daisy Lowe: Abia acum ma simt bine in propria piele

La 25 de ani, Daisy Lowe recunoaste ca se simte in sfarsit confortabil in propria ei piele, dupa 10 ani in industria modei.

Divizia de televizoare a Sony va reintra pe profit anul acesta dupa 10 ani de pierderi

Divizia de televizoare a Sony, care incepand cu aceasta saptamana va intra sub o noua divizie cunoscuta ca si Sony Visual Products, va reveni pe profit in acest an fiscal, dupa mai bine de 10 ani de pierderi, scrie presa internationala , care citeaza.

FOTO Orologiul din turnul bisericii din Neudorf, reparat dupa 11 ani de liniste totala

Dupa unsprezece ani de liniste totala, orologiul din turnul bisericii parohiale Vizita sf. Fecioare Maria la sf. Elisabeta din Neudorf a inceput sa bata din nou.

Producatorul de lacuri si vopsele Deutek revine pe profit dupa cinci ani consecutivi de pierderi

Deutek, unul dintre cei mai importanti producatori de lacuri si vopsele prezenti pe plan local, a revenit anul trecut pe profit, dupa ce in intervalul 2008-2012 a raportat pierderi consecutive.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )