Libnet.ro
UNICEF

07:30

DUPA CE DOUA PERTROLIERE AU LUAT FOC IN GOLFUL OMAN Cotatiile titeiului cresc cu peste 3%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA CE DOUA PERTROLIERE AU LUAT FOC IN GOLFUL OMAN Cotatiile titeiului cresc cu peste 3%

Luna trecuta, petrolul s-a inscris pe o tendinta descendenta, alimentata indeosebi de tensiunile comerciale si de ingrijorarile privind incetinirea economiei globale Pretul petrolului a cunoscut cresteri importante ieri, dupa ce doua petroliere au fost avariate in urma unui presupus atac produs in Golful Oman, la doar cateva saptamani de la un incident similar petrecut in regiune, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Doua petroliere au fost atacate in Golful Oman Membrii echipajului sunt in siguranta

Doua petroliere au fost lovite in urma unui presupus atac produs in Golful Oman, echipajele navelor fiind evacuate, au anuntat companiile de navigatie si surse industriale, la o luna de la un accident similar petrecut in regiune, relateaza Reuters.

DUPA AVARIEREA A DOUA PETROLIERE IN GOLFUL OMAN: Pretul petrolului a crescut cu peste 4%

Cotatia barilului de petrol la crescut, ieri, cu peste 4%, dupa ce atacurile care au avariat doua petroliere in Golful Oman au relansat ingrijorarile cu privire la un conflict in aceasta regiune cruciala pentru piata mondiala a petrolului, informeaza Reuters si AFP.

Iranul respinge acuzatiile privind atacurile care au vizat doua petroliere din Golful Oman

Iranul respinge acuzatiile aduse de Statele Unite privind implicarea sa in atacurile care au vizat doua petroliere din Golful Oman, a afirmat joi misiunea iraniana la ONU, relateaza Mediafax, citand Reuters.

Armata americana a publicat imaginile, care ar dovedi implicarea Iranului in atacul asupra petrolierelor din Golful Oman! Republica islamica neaga orice fel de implicare (VIDEO)

Armata americana a facut public un clip video, care ar arata o nava de patrulare a armatei iraniene, ce se aproapie de unul dintre cele doua petroliere atacate joi in Golful Oman, potrivit The Guardian preluat de.

Grav incident petrecut in Golful Oman. A avut urmari imediate pe Burse

Un grav incident petrecut in Golful Oman provoaca o crestere brusca a pretului petrolului si poate duce la un conflict armat in Orientul Mijlociu. Doua petroliere, unul norvegian si celalalt japonez, au.

Accident grav la Hanul Morilor. O masina a luat foc in urma impactului

Un accident grav s-a petrecut pe soseaua Constanta - Harsova, la Hanul Morilor. O masina a luat foc in urma impactului.

Incident in Orientul Mijlociu. Doua petroliere au cerut ajutorul SUA in Golful Oman, dupa ce au fost tinta unui atac

Flota a 5-a a Marinei militare americane a declarat, joi, ca ajuta doua petroliere care au fost tinta unui atac in apropiere de Stramtoarea Hurmuz, dupa ce navele au transmis semnale de ajutor.

Trump acuza Iranul pentru atacul asupra petrolierelor din Golful Oman

Presedintele american Donald Trump a acuzat, vineri, Iranul, pentru atacul asupra a doua petroliere de la intrarea in Golf, in ciuda faptului ca Teheranul neaga orice implicare, starnind temeri referitoare la o confruntare pe importanta ruta a transportului petrolier.

VIDEO SUA au publicat un video care ar arata cum militari iranieni recupereaza o mina dintr-un petrolier atacat ieri in Golful Oman

Armata americana a publicat o filmare despre care sustine ca arata cum o barca de patrulare a Armatei iraniene se apropie de unul dintre cele doua petroliere atacate in Golful Oman, pentru a recupera dovezi incriminatoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )