Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dupa ce a esuat lamentabil la referendum, Liviu Dragnea se pregateste luni pentru inceperea recursului in dosarul in care a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare

B1 B1,
Dupa ce a esuat lamentabil la referendum, Liviu Dragnea se pregateste luni pentru inceperea recursului in dosarul in care a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Referendumul pentru redefinirea familiei a esuat in conditiile in care pragul de 30%, necesar pentru validarea consultarii populare nu a fost atins. Pana duminica seara la ora 21. 00, cand s-au inchis urnele,. continuă pe B1

REFERENDUM FAMILIE 2018. Anuntul facut de Liviu Dragnea la vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca este momentul ca romanii sa decida singuri ce societate si ce tara vor sa aiba.

Referendum 2018Ludovic Orban: Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romni sa nu vina la vot

Liberalii dau vina pe PSD si Liviu Dragnea pentru esecul referendumului pentru familie. Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romani sa nu vina la vot si sa dea un vot de blam, a declarat, duminica seara, presedintele PNL, Ludovic Orban.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Dragnea, incident la liceul Jean Monnet. Doi dintre membrii comisiei de votare

Liviu Dragnea a ajuns la sectia de votare de la liceul Jean Monnet din Capitala. Presedintele PSD a dat cu membrii comisiei de votare si a respectat procedura legala. Doi dintre membri au refuzat sa dea.

Referendumul, bomboana pe coliva (politica) a PSD si a lui Liviu Dragnea

Acum este clar. Cu o prezenta la vot la ora 16 de 15,21%, adica 2,8 milioane votanti, nu se mai poate schimba ceva. Sustinerea PSD si a lui Liviu Dragnea este acum de maximum 10%, pentru ca mai mult de jumatate dintre cei care au votat la referendum sunt partizani fanatici ai familiei traditionale, oameni de dreapta, neinregistrati neaparat intr-un partid. PSD a decis declansarea unui referendum nerelevant, si acum plateste.

Liviu Dragnea va sesiza CCR asupra conflictului dintre institutii privind protocolul SRI-Parchet din 2016

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va sesiza luni CCR, cu privire la existenta unui conflict intre Ministerul Public si Parlament, legat de protocolul SRI-Parchetul General din anul 2016, pe motiv ca.

Liviu Dragnea, despre Ordonanta privind modificarea legilor justitiei: Se publica si dupa publicare intra in vigoare in trei zile!

Liviu Dragnea a declarat, sambata, referitor la ordonanta prin care legile justitiei ar urma sa fie modificate in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia, ca va putea fi adoptata abia dupa ce toate.

Victor Ponta, AVERTISMENT DUR pentru Liviu Dragnea: Sper sa nu fure in noaptea asta!

Fostul premier Victor Ponta il avertizeaza pe Liviu Dragnea dupa prima zi a referendumului privind familia traditionala. in contextul in care sambata, pana la ora 19. 00, prezenta la vot a fost una extrem.

Liviu Dragnea: Ordonantele pe legile Justitiei, doar dupa ce aceste legi vor intra in vigoare

Liviu Dragnea a explicat sambata, dupa ce a votat la referendumul pentru redefinirea familiei, ca ordonanta de urgenta privind modificarea legilor Justitiei nu poate fi adoptata de Guvern inainte ca toate cele trei acte normative sa intre in vigoare. Liderul PSD a sustinut ca in respectiva OUG nu se vor regasi prevederi referitoare la amnistie si gratiere.

Liviu Dragnea, la vot: De ani de zile ni se spune ca altii stiu ce e mai bine pentru noi. Ar fi bine sa decidem noi ce vrem pentru societatea noastra (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a votat sambata, in jurul orei 12. 30, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce si-a exprimat optiunea electorala la referendumul pentru redefinirea familiei, seful.

VIDEO Doi membri ai comisiei din sectia de votare au refuzat sa dea mna cu Liviu Dragnea

Doi membri ai comisiei din sectia de votare au refuzat sambata sa dea mana cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a catalogat gestul drept lipsa celor sapte ani de acasa, potrivit agentiei Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )