Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dupa ce a obtinut tot ce a dorit in tenis, Roger Federer se lanseaza in muzica: Elvetianul a lansat un grup muzical impreuna cu alti doi jucatori din circuitul profesionist (VIDEO)

B1 B1,
Dupa ce a obtinut tot ce a dorit in tenis, Roger Federer se lanseaza in muzica: Elvetianul a lansat un grup muzical impreuna cu alti doi jucatori din circuitul profesionist (VIDEO)

Roger Federer a primit o veste foarte buna vineri seara, acesta obtinand calificarea in semifinalele turneului de la Masters de la Indian Wells fara a avea nevoie sa se intrebuinteze pe teren. Ad. continuă pe B1

Meci de vis in optimile de finala de la Indian Wells: Un nou capitol din rivalitea istorica Roger Federer- Rafael Nadal, primul duel dupa finala de la Australian Open

Roger Federer si Rafael Nadal sunt doua dintre numele care au facut istorie in tenisul masculin in ultimii 15 ani. Duelurile lor, 35 la numar, au facut milioane de persoane sa stea cu ochii lipiti de.

Marturisirile unui mare campion. Roger Federer: Nu le-am spus copiilor mei ca sunt celebru

Roger Federer a acordat un interviu foarte interesant pentru publicatia elvetiana Tages Anzeiger, in care a vorbit despre cel mai important lucru din viata lui.

Ciocnirea titanilor la noapte la Indian Wells. Un nou episod al duelului Roger Federer - Rafael Nadal

Roger Federer si Rafael Nadal se vor intalni in optimile turneului de la Indian Wells, la noapte, incepand cu ora 2.

Deznodamant neasteptat in meciul Roger Federer-Nick Kyrgios, din sferturile de finala de la Indian Wells

Turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante din circuitul de tenis, atat la feminin cat si la masculin, se apropie de final.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )