Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Ciocnirea titanilor la noapte la Indian Wells. Un nou episod al duelului Roger Federer - Rafael Nadal

Adevărul Adevărul,
Ciocnirea titanilor la noapte la Indian Wells. Un nou episod al duelului Roger Federer - Rafael Nadal

Roger Federer si Rafael Nadal se vor intalni in optimile turneului de la Indian Wells, la noapte, incepand cu ora 2. continuă pe Adevărul

Noapte alba pentru iubitorii tenisului. S-a stabilit ora meciului dintre Irina Begu si Karolina Pliskova de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 32 WTA, va evolua in noaptea de duminica spre luni, in turul trei la Indian Wells.

VIDEO Indian Wells (f): Simona Halep si Agnieszka Radwanska, invinsele zilei pe tabloul feminin de simplu

Simona Halep cap de serie numarul patru) si Agnieszka Radwanska favorita sase) au fost oferit surprizele neplacute ale zilei de la Indian Wells, cele doua parasind competitia inca din turul trei. Kristina Mladenovic si Peng Shuai le-au trimis acasa pe doua din favoritele la castigarea trofeului. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Indian Wells.

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu Perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) a fost eliminata, luni, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului ATP de 1000 de puncte de la Indian Wells, potrivit News. ro.

VIDEO Indian Wells (m): Victorii pentru favoritii Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer / Cilic, eliminat in turul doi

O parte din capii de serie si-au respectat statutul de favoriti si s-au calificat in turul trei al turneului Masters de la Indian Wells: Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer continuand competitia californiana. Cap de serie numarul sase, Marin Cilic a fost invins de Taylor Fritz. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 4 mondial, in fata croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Cad capete la Indian Wells. Principala favorita a turneului a fost eliminata

Dupa Simona Halep si Agnieska Radwanska, care au parasit turneul de la Indian Wells, in turul al treilea, alt nume mare a fost eliminat.

Indian Wells: Angelique Kerber, eliminata in optimi de Elena Vesnina

Angelique Kerber, jucatoare care incepand de saptamana viitoare va reveni pe prima pozitie a ierarhiei WTA, a parasit turneul Premier Mandatory de la Indian Wells in optimi, germanca fiind invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Elena Vesnina Rusia - locul 15 WTA).

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 al turneului Indian Wells. Halep: Dupa primul set, n-am mai avut forta in picioare

Tenismena Simona Halep, locul patru in clasamentul mondial, a fost infranta de frantuzoaica Kristina Mladenovic locul 26 WTA), scor 3-6, 3-6, in turul trei al turneului de la Indian Wells.

Indian Wells (m): Yoshihito Nishioka a oferit surpriza zilei: L-a eliminat pe Tomas Berdych

Yoshihito Nishioka 21 de ani, Japonia - locul 70 ATP) a oferit surpriza zilei pe tabloul masculin de simplu de la Indian Wells, niponul reusind sa revina de la 0-1 la seturi si sa se impuna in meciul cu Tomas Berdych, cap de serie numarul 13. S-au mai mai calificat in turul patru: Gael Monfils, Dominic Thiem, David Goffin si Stanislas Wawrinka.

Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile competitiei californiene

Perechea alcatuita din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Masters de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )