Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dupa publicarea rezultatelor la Evaluarea Nationala: contestatii, completarea fisei de optiuni si repartizarea computerizata

Adevărul Adevărul,
Dupa publicarea rezultatelor la Evaluarea Nationala: contestatii, completarea fisei de optiuni si repartizarea computerizata

Rezultatele de la Evaluarea Nationala vor fi afisate astazi la avizierele scolilor, dar si pe site-ul Ministerului Educatiei www. evaluare. edu. ro). Primele note obtinute de elevi la examen vor fi afisate pana la ora 12:00, iar cei nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatie in aceeasi zi. continuă pe Adevărul

Rezultate contestatii Evaluarea Nationala 2019. Edu.ro a afisat notele dupa contestatii

Rezultatele la Evaluarea Nationala 2019 au fost publicate pe site-ul Edu. ro, marti, 25 iunie. De asemenea, tot din aceasta data pot fi depuse contestatiile, intre orele 14:00 si 20:00. Potrivit calendarului Evaluarii Nationale, profesorii evaluatori au la dispozitie 3 zile, 26 29 iunie, pentru solutionarea contestatiilor. UPDATE: Contestatiile au fost solutionate, iar rezultatele finale .

Rezultate Evaluarea Nationala 2019. Ora la care EDU.RO va publica REZULTATELE inainte de CONTESTATII

Rezultate Evaluarea Nationala 2019. Primele rezultate ale Evaluarii Nationale vor fi afisate, marti, pana la ora 12. Elevii nemultumiti vor putea depune contestatii, pana la ora 20. S-au.

Evaluare.edu.ro. NOTELE la EVALUAREA NATIONALA 2019. Verifica AICI REZULTATE Evaluare BUCURESTI

Rezultate Evaluarea Nationala 2019. Primele rezultate ale Evaluarii Nationale vor fi afisate, marti, pana la ora 12. Elevii nemultumiti vor putea depune contestatii, pana la ora 20. S-au.

Rezultate Evaluarea Nationala 2019 Braila. Cine sunt cei sase elevi din judet care au obtinut media 10,00

Pe portalul edu. ro a fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala 2019. inainte de contestatii sunt sase de 10,00, iar 204 dintre cei 2. 118 elevi inscrisi la examen nu au obtinut macar media 5,00. Dintre acestia, 197 nici macar nu s-au prezentat la Evaluarea Nationala.

Rezultate Evaluarea Nationala 2019 Galati. Cine sunt cei patru elevi din judet care au obtinut media 10,00

Pe portalul edu. ro a fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala 2019. inainte de contestatii sunt patru medii de 10,00, iar 25% dintre cei 3. 925 de elevi inscrisi la examen nu au obtinut macar media 5,00. Dintre acestia, 278 nici macar nu s-au prezentat la Evaluarea Nationala.

Rezultate Evaluarea Nationala (Capacitate) 2019. Cati elevi au luat NOTA 10 la limba romana

Rezultate EvaluareNationala Capacitate) 2019. Ministerul Educatiei Nationale a centralizat rezultatele inregistrate la Evaluarea Nationala a absolventilor clasei a VIII-a inainte de contestatii),.

Aproape unul din trei elevi au picat sau au lipsit de la Evaluarea Nationala: Care sunt judetele cu cele mai mari probleme

Aproape o treime dintre elevii de clasa a 8-a au absentat sau au avut media mai mica de nota 5 la Evaluarea Nationala, potrivit calculelor Edupedu. ro pe baza rezultatelor oficiale, transmite g4media. ro.

Cerere pentru contestatie la Evaluarea Nationala 2019 (Capacitate). Cum se depune contestatia. Descarca formularul aici

Cerere pentru contestatie la Evaluarea Nationala 2019. Afla in randurile urmatoare cum se depune contestatia in cazul in care nu esti multumita de rezultatul obtinut la examene. Contestatiile se vor depune intr-o singura zi si se vor desfasura dupa o procedura prestabilita. UPDATE: Au fost afisate, marti, 25 iunie 2019, rezultatele examenului de evaluare nationala .

EDU.RO Rezultatele la evaluarea nationala 2019. EDU.RO a publicat NOTELE la evaluarea nationala

Rezultatele la evaluarea nationala au fost facutepublice marti, 25 iunie,in centrele de examensi pe edu. ro. in aceeasi zi, pana la ora 20. 00, pot fi depuse contestatiile, potrivit.

Dezastru la Evaluarea Nationala! Cati elevi au luat note peste 5 la Capacitate, conform Edu.ro

Evaluarea Nationala 2019 s-a declarat un dezastru. Procentul elevilor care au reusit sa ia peste 5 la examenele din cadrul Evaluarii Nationale a fost cel mai mic din ultimii 5 ani. Evaluare Nationala 2019: Cel mai mic procent al elevilor cu note peste 5 Ministerul Educatiei a aratat ca procentajul elevilor care au obtinut note .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )